gregori Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto shopem? Objednal jsem si tam Goodyear UG7 a zatím žádná odezva. Ani jedno telefonní číslo není bráno a tak si říkám, jestli si nemám gumy raději objednat jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Ahoj, neznám....ale koupil jsem pneu na www.dobrepneu.cz a jsem max. spokojenej. Večer jsem jim volal, poslal objednávku mailem a druhý den u mě v 10 h. zvonila zásilková služba. Jinak UG 7 195/65/R15 u nich za 1910,- a po registraci ještě sleva. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 ...jo a dopravné je zdarma při koupi 4 ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto shopem? Objednal jsem si tam Goodyear UG7 a zatím žádná odezva. Ani jedno telefonní číslo není bráno a tak si říkám, jestli si nemám gumy raději objednat jinde... No, mne potesili v Pneuobchod.cz, objednal jsem gumy a disky na osobni odber, oni jestli je chci prezout, ze za rohem je servis a udelaji to gratis Jsem moc spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda TDI Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Cau, ja bral UG7 na octu na www.dobrepneu.cz objednal jsem je rano v patek a v pondeli jsem je dostal, cena za 4ks byla 7200,- vc. dopravy. Uz jsou na aute a bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.