Rudyno Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 (editace) Ahoj, (precetl jsme co se dalo ale uplne stejne symtomy jsem nenasel) postupne zacal blbnout Columbus+soundsystem (H41/5238) Zacala to sporadickym ze se vypnul ale zustala cerna obrazovka, pred par tydnama se zacal problem opakovat, a od vcera uz nesviti ani display ale kdyz namckam 3kombo pro instalaci swl tak se po par minutach zapnul a dnes uz vubec nic, par krat se jeste sam zapnul a ted uz byl uz pulhodky mrtvy. Tak sjme radio vytahnul a rozdelal vizualne deska v poradku. Diagnostika se nespoji s radiem. Co stim? Nemuzu rict ze bych byl s radiem nejak extra spokojny pro mne jsou dulezite jne parametry, prijem radia, BT a screen share ktery bych ocenil, telefonovani, obstojny zvuk Dokazen nekdo opravit nebo navod co muzu udelat sam? Pripadne nejake aftermarketove radio? jak to rozbehat s SS? trosku jsem koukal na net, -bazaru se trosku bojim abych nedopadnul stejne + mne odrazuje cena 7t za stejnou historickou krabicku -oprava dle netu nevychazi levne zalezi na tipu opravy -SS vypada jako problem pro aftermarket ale nasel jsem k tomu tohle https://skoda-sklad.cz/index.php?id_product=303&controller=product (doufam ze muzu link) ale nevim zda to je cesta k uspechu. dekuju za tipy,rady i odhad ceny. Hodne zdaru v novym roce jsu z Prostejova. Editováno: 30. Prosinec 2020, autor: Rudyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 30. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 (editace) Trosku jsem se hral a se zbernice na radiu porty 1-8 jsou audio vystup a zesilovaci je 8 pinu na male svorkovnici audio vstup a velka je kazdy speaker zvlast cili slo by to bypasnut, ... ?? co muze byt dalsi problem? bude aftermarket cist infomace z canbus (ovladani klimosky, telefon, parkovani, volant a pod ? ) co dal? ten modul sound system je v pripade bypasu dulezity? nebo jsme nepochopil jeho funkci. diky Editováno: 30. Prosinec 2020, autor: Rudyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo1987 Vloženo 27. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2023 Zdravim mam tiez problem s radiom ze uz vobec nefunguje ani po oprave preto chcem kupit druhe original s druhej ruky. Moja otazka znie ked ho vlozim do mojho auta pojde mi hned alebo musit dat odblokovat kod radia. Pripadne mam kupit nahradu s androidom bude mozne cez radio nastavovat rozne funkcie auta ako pri origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.