Usatej Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Nemáte někdo podobný problém, v aplikaci MYŠKODA my nefunguje většina záložek o automobilu, ač mám v automobilu nastaveno to nejvyšší - "sdílení polohy vozidla", v aplikaci samotné skoro žádné údaje z auta nevidím. Co mě zaráží, že v nastavení infotainmentu je většiny služeb "stav blokovaná" a je tam nesmyslné datum 31.12.1969 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Zkus vymazat data aplikace, nekdy to pomuze tu aplikaci rozchodit aspon na cas... Nastavení – Aplikace – MyŠKODA – Úložiště – Mazání dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Usatej Vloženo 31. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Díky za radu, vyzkoušel jsem ale je to stále stejné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Mam sice Karoqa ale ten datum mam stejný 31.12.1969 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koala694 Vloženo 25. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2021 (editace) Ahoj,stejný problém.Bylo tam toho víc,myslím těch karet.Kamiq 4/21 Editováno: 25. Prosinec 2021, autor: Koala694 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 25. Únor 2023 Sdílet Vloženo 25. Únor 2023 A maš ověřený účet u prodejce Škoda podle ŘP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 25. Únor 2023 Sdílet Vloženo 25. Únor 2023 Jsem tezce zklaman a vim ze uz nedam ani káču. Jizdy nesouhlasi, tankovani nesouhlasi, najete denni kilomery nesouhlasi, vse ostatni mi rekne auto kdyz v nem sedim, tak k cemu to vlastne je? K nicemu, vic nema cenu se rozepisovat, je to sracka s ostuda vyvojaru Skoda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 25. Únor 2023 Sdílet Vloženo 25. Únor 2023 Taky názor, já mám už ve čtvrté Škodovce a obnovuji, protože ač to není dokonalé, jsem spokojen. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 25. Únor 2023 Sdílet Vloženo 25. Únor 2023 Nekde se asi stala chyba, ted jedu na servis, necham vse co je treba prehrat a treba bude lip, ale …? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.