Obrlord Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Mám tu novou Oktávku vážně moc rád, ale nad jednou její vlastností neustále kroutím hlavou. Když stisknu tlačítko vyhřívání volantu, abych si během zimních dní trochu ohřál ruce, tak se mi na obrazovce zruší co mám zobrazené a naskočí mi tam nastavení klimatizace. Je to neuvěřitelná chyba, kterou zmiňuje i Martin Vaculík na jeho posledním videu. Rovněž zmiňuje rovněž update, který by to měl řešit. Nevíte někdo kdy takový update přijde do oběhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 @Obrlord zalezi jakou mas verzi SW 1688 uz by to mela resit a 1788 je nejnovejsi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obrlord Vloženo 6. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2021 @RDMBR Je někde nějaká stránka se seznamem všech updatů? Zdá se, že mám problém s aktualizacemi. V nastavení mi to ukazuje mezi softwaru 1666 a když kliknu na "Aktualizovat software", tak se zobrazí horní lišta s hláškou "Hledá se update softwaru...", jenže ani po 10 minutách se bohužel nic nestane. Lišta je zobrazená neustále a musím to vypnout/zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 @Obrlord bohuzel takhle to nejde, budes muset zaject do servisu...oni posilaji jen drobne aktualizace, tyhle velke delaji jen v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 @Obrlord tady jen zjistis estli se te tyka servisni akce https://recall.skoda-auto.com/260/cs-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TPha Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 (editace) Máte zapnutou automatickou klimatizaci? Zkuste automatickou klimatizaci vypnout. Editováno: 9. Duben 2021, autor: TPha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 to s tím nemá nic společného. Stačí zajet do servisu a přehrají to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.