Drobeek Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Zdravím Všechny :) byl jsem projet auto, nebudu lhát snažil jsem se o maximálku (vše na prázdné dálnici a v noci ) když tu najednou ve 180 se ozval tento zvuk větrák je vypnutý, a až do již zmíněných 180 byl klid nic nepískalo nic neřvalo a ani po tom co jsem se vrátil na předpisových 120 ve směs ubráním pod 180 pískání přestalo, na neutral se zvuk neozývá,ani při akceleraci se nic takového neděje, děje se to jen při takhle vysoké rychlosti,a tak mě tak napadá myslíte si že si písklo turbo ? či něco jiného ? či je to prostě vlastnost O2 ? jinak motor 2.0 PD 103 KW BMM auto rv 2009 před face video-1610236120.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Mne to skor pride, ako by niekde prefukoval vzduch do kabiny. Nejake nosice nahodou nemas na strechce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobeek Vloženo 10. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Ne ne nosiče nemám :) spíše to znělo jako kdyby pískala rychlovarná konvice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.