Vašek Andrš Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Dobrý den, když připojím iphone k rádiu přes apple car a spustím spotify nebo apple music, tak mi začne audio po pár minutách chrastí jako špatně nalazene radio. Na internetu jsem četl, že se to stává hodně lidem v zahraničí, ale tady jsem nic neviděl. Dá se s tím něco dělat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danielt1 Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Ahoj, stejný dotaz jsem měl asi 4 témata zpět. Nejspíš bohužel verze iOS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzcz Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Řešeno na garančce, mají na to TPI, přehrání firmwaru na swing+ a od te doby fachá, vyřešeno. Verze iOS u mne aktuální a dělalo to na různých verzích iOS, kabelech a zařízeních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 @Hanzcz ahoj můžeš sem dá verzi sw co máš teď po udate. Nejlíp fotku displeje radia. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzcz Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Zítra postnu, nicméně, jak jsem řekl, technik u Šmuclera v Plzni na to našel TPI, u mne se to projevovalo vynechávaním audia přez kabel u applecarplay a po chvíli degradaci zvuku na úroveň repro z tržnice, od te doby cajk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzcz Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 swing+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašek Andrš Vloženo 7. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 před 41 minutami, Hanzcz napsal: swing+ Jak to přehraji na swing+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 Servis, musí pro danou verzi existovat nový SW. Pokud jsou problémy, měl by to servis udělat v rámci záruky zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Testy Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Ja len potvrdzujem, ze update firmware v servise problem naozaj odstranil a po polroku mozem konecne normalne pocuvat hudbu a telefonovat. Zaujimave je, ze na pozicanej Fabke iba so zakladnou sadou 4 repro (vyrobenej v rovnakom case) sa problem ani s povodnou verziou fw neobjavil, takze to moze suvisiet so surround priplatkovou vybavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.