MilVal Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Môžete mi prosím niekto vysvetliť ako to že som kúpil Superb 3T vyrobený 16.10.2017 model 2018 s motorom 2.0 TDI DFH 140 kW. Nie je mi jasné ako mohli 2 roky po ukončení výroby modelu 3T vyrobiť moje auto s motorom DFH a nie DFHA ? Motor DFHA majú už modely S 3V. Navyše mám vo svojom aute výbavu už pred FL ako nové rádio, ktoré je teraz v S iV, čítanie DZ, AT a pod. Ak mi to niekto objasní budem veľmi vďačný. Milan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epi Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 No co je toto za maglajz, nechápu. Model 3T (tedy 2 generace) byl ukončen výrobou v roce 2015, tak mi není jasné, jak ho můžeš mít vyroben v roce 2017. Svůj dotaz prosim přesněji specifikuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Ano,ale nie v tejto teme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Pošli, z čeho čerpáš. Bez toho není šance zjistit nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilVal Vloženo 19. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2021 před 9 hodinami, Epi napsal: No co je toto za maglajz, nechápu. Model 3T (tedy 2 generace) byl ukončen výrobou v roce 2015, tak mi není jasné, jak ho můžeš mít vyroben v roce 2017. Svůj dotaz prosim přesněji specifikuj. Naozaj nie som odborník ale chcel by som mať jasno v tom čo som si to kupil. Tiež mi nie je jasná skratka motor DFH a DFHA čo to vôbec znamená a aký je v tom rozdiel. Prepáč ak otravujem ale fakt by som to chcel vediet a na WIKIPEDII to nie je. Ďakiujem. Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 DFH je to iste ako DFHA, to A je oznacenie vykonu vacsinou. to znamna ze DFHA a DFHB (ako priklad neviem ci existuje) je ten isty motor s inym vykonom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Rádio jako v IV nemáš, tam je MIB3, ty máš vzhledově podobné celosklo MIB 2.5, dávali se od MR 2018 tj od prázdnin 2017. Čtení značek i adaptivní tempomat měl už náš v r. 2015, a ačkoliv to byl superb 3 10/2015 ve VTP měl označní superb 3T. Máš mezistupeň před faceliftem, který je od MR 2019, a v rámci modelové péče jsi byl obohacen v MR 2018 o nějaké drobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Ještě co koukám do inzerátů tak DFH je motor v superbu a DFHA v Kodiaqu, alespoň se to tak zdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 este raz motor DFH a DFHA je to iste, moze byt v superbe, kodiaku a kludne aj vo VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilVal Vloženo 24. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Ďakujem tým, ktorý mi odpísali, mám v tom už jasnejšie. S 3T som kúpil v bazare a obával som sa že je to nejaké nekalé, teda že papiere sú z iného auta a to čo mám je akosi pozliepané. Teraz viem, že je to asi normálne. Ešte raz vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.