Ondra Lučan Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Zdravím, Chtěl bych se zeptat jestli jste někdo řešil dodělání předních mlhovek. Já jsem si to pořešil sice jinak ale přemýšlel jsem nad tím že bych to zapojil pořádně tak jak to má být (chtěl bych funkci corner). Umí vůbec ŘJ 6R7 937 087 F funkci corner? Co jsem se díval na schéma tak by mělo stačit dozapojit signální kabel od ovladače světel do komfortní jednotky a z ní vytáhnout na každou mlhovku kabel + nekódovat. Díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 @Ondra Lučan Mam dodelane mlhovky. Jednotka 087 F smela by umet cornera. Ja mam jednotku 087P a umi corner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 2. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 před 1 minutou, TOMUS napsal: @Ondra Lučan Mam dodelane mlhovky. Jednotka 087 F smela by umet cornera. Ja mam jednotku 087P a umi corner. Takže by mohla umět? Já mam v plánu to zkusit napíchnout na VCDS a ověřit si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 @Ondra Lučan Ano. 087M umi cornery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 3. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Oka uvidím kdy se na to vrhnu, pak napíšu jestli to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 20. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 (editace) Byl by mi někdo schopný poradit čísla konektorů? Potřebuji dodělat konektory do BCM jednotky a budíků. Nikde jsem je nemohl najít a škodovka prodává jen opravné kabely (2 nalisované konektory na 50cm kabelu za 500,-) což se mi nechce zrovna dávat. Ten fialový kabel jsem vytáhl z konektoru budíků a ten druhý našel na nizozemském fóru. Díky Editováno: 20. Únor 2021, autor: Ondra Lučan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 28. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Všechno funguje jak má. Teda krom rozsvícení mlhovek při zpátečce, všechno jsem aktivoval ale prostě nesvítí. Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 (editace) @Ondra Lučan Co jsi kodoval? Jake bity? Nasel jsem takovou polozku byte 21 bit 3 activate. Vice na obrazku Editováno: 1. Březen 2021, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 1. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 V Byte 12 bit 6, v Byte 21 bit 2 a 7. Ale nikde jsem neviděl aktivaci corneru při zpátečce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 @Ondra Lučan podle mne chybi jen byte 21 a bit 3 activate (cornering light on the reverse. V adaptacich nic neni co se tyka corneru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 1. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 V adaptacích jsem nebyl, jak budu na dílně tak se na to podívám ještě jednou. Ale šel jsem podle návodu co udělal wirer (https://wirer.sk/f2_corner/) a ty tři bity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 @Ondra Lučan ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 Len to bolo davno co som to robil 😔 nemam F2 poruke aby som to pozrel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 @wirer mel jsi pred face verze,ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 2. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 Tak jsem to napíchl. Nikde jsem nenašel aktivaci corneru při zpátečce ani v adaptacích nebyla o corneru zmínka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 @Ondra Lučan To je divne. Mame stejne cisla jednotky a nemas byte 21 a bit 3. Koukal jsi po bytech ? Mozno je to nekde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 2. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 (editace) @TOMUSProhlížel jsem všechny byty a nikde jsem nic nenašel ohledně corneru. Jak se má ten Bit 3 jmenovat? Editováno: 2. Březen 2021, autor: Ondra Lučan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 @Ondra Lučan bit 3 -> cornering lights on reverse ( prisvetleni svetel na zpatecce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 2. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 @TOMUS Aha to jsem nikde určitě neviděl. To by mě hnedka napadlo že to je ta funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 @Ondra Lučan pravda je takova, ze diagnostiky v anglictne maji vice bitu podepsane nez stejna diagnostika v cestine, mad'arstine atd. Tema cinskeho klonu to uz je uplna jina rada. Tamhle je vsechno mozne - aj dobre , aj zle 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 2. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 @TOMUS Aha, tak kdybych ho přeinstaloval do angličtiny tak by tam ta aktivace mohla být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 (editace) @Ondra Lučan ano mohlo by to byt Ja u OBDeleven jen menim jazyk diagnostiky. Toto staci Editováno: 2. Březen 2021, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 2. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 (editace) @TOMUSNebo nevíš na jaké číslo mám přepsat ten kód v byte 21? Editováno: 2. Březen 2021, autor: Ondra Lučan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 @Ondra Lučan bohuzel nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 2. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 @TOMUS Dobře díky, ještě se na to podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.