TOMUS Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 @Ondra Lučan ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 11. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Nainstaloval jsem anglickou verzi ale ani ta mi neukázala funkci Bit 3. Tak jsem se rozhodl zkoušet přepisovat jedničky za nuly v Byte 21 až se funkce podařila aktivovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 @Ondra Lučan Super ze ti se podarilo 🙂 Muzes napsat postup jak jsi kodoval mlhovky vcetne s timto tretim bitem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 11. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 Jasný není problém @TOMUS V ŘJ 09 - centrální elektriky jsem aktivoval 4 funkce. V Byte 12 je potřeba aktivovat Bit 6 (tento bit aktivuje funkci corneru) V Byte 21 aktivovat Bit 2 (aktivace corner přísvitu při zapnutí směrovek), Bit 3 (rozsvícení předních mlhovek při zařazení zpátečky) ten se mi ve VCDS neukazoval ale vyřešil jsem to tím že jsem přepisoval Binarní kód v tom Byte 21 (tuto funkci jsem aktivoval přepsáním 0 na 1 xxxxxx1x mám ten pocit). Jako poslední Bit v Byte 21 jsem aktivoval 7. Důležité je říct že tato funkce funguje pouze při rozsvícených potkávacích světlech a jen do 40 Km/h. Kdyby někdo věděl jak zvýšit maximální rychlost budu rád. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 @Ondra Lučan musel bych jit k adaptace a tamhle hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra Lučan Vloženo 12. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 To jsem se nedíval, jak budu mít čas tak to projdu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 F2 to nevie, az F3. ani adaptacie, ani kodovanie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro F. Vloženo 27. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2022 (editace) On 3/11/2021 at 8:44 PM, Ondra Lučan said: Jasný není problém @TOMUS V ŘJ 09 - centrální elektriky jsem aktivoval 4 funkce. V Byte 12 je potřeba aktivovat Bit 6 (tento bit aktivuje funkci corneru) V Byte 21 aktivovat Bit 2 (aktivace corner přísvitu při zapnutí směrovek), Bit 3 (rozsvícení předních mlhovek při zařazení zpátečky) ten se mi ve VCDS neukazoval ale vyřešil jsem to tím že jsem přepisoval Binarní kód v tom Byte 21 (tuto funkci jsem aktivoval přepsáním 0 na 1 xxxxxx1x mám ten pocit). Jako poslední Bit v Byte 21 jsem aktivoval 7. Důležité je říct že tato funkce funguje pouze při rozsvícených potkávacích světlech a jen do 40 Km/h. Kdyby někdo věděl jak zvýšit maximální rychlost budu rád. Jen doplním a poopravím ohledně kódování Corner funkce při zařazení zpátečky - v mé F2 (2014) je to skutečně na Byte 21, Bit 3, ale v binárním kódu to pak je správně zapsáno takto: xxxx1xxx pro zapnutí Corner funkce při zařazené zpátečce, xxxx0xxx pro vypnutí Corner funkce při zařazené zpátečce. Ještě doplním, proč je asi kolem tohoto detailu se zpátečkou tolik diskusí - grafické rozhraní VCDS (alespoň v mojí verzi 18.X) nemá pro tuto funkci připravené "zatržítko" s popiskem, čili binární kód se musí přepsat ručně. Z toho asi pramení řada historických dotazů, kde se to má hledat, jak na to a jestli vůbec toto dvojková Fabia umí, pokud to není přímo z výroby... Editováno: 27. Říjen 2022, autor: Miro F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.