petulko Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Ahojte už sa mi častejšie stalo, že ak zapnem vyhrievanie sedadla niekedy nezačne hriať. Volant hreje a sedačka nie. Ak vyhrievanie vypnem zapnem občas naskoci ale väčšinou to riešim zastavím vypnem motor naštartujete a sedačka začne hriať. Operadlo som mal menené neviem či môže byť tam chyba. Ako zákon schválnosti keď som sa zastavil v servise sedačka hneď hriala 😁. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Tak to se mi nikdy nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Tento problém se mi (zatím) neobjevil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 2. Březen 2021 Sdílet Vloženo 2. Březen 2021 našťastie ani mne, ale je tam zlý spoj to je jasne. Zrejme v konektori krimp dačo podobné majú autá peugeot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 3. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 (editace) Tak teraz zisťujem, že ani spolujazdca sedačka nehreje keď nehreje ani vodica. Takže ak hreje vodica hreje aj spolujazdca ak vodica nehreje ani spolujazdca. Jedine volant hreje tak ako má. Editováno: 3. Březen 2021, autor: petulko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Březen 2021 Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 A mal si na rychlom vyhreve, ci pomalom. Pomaly nie je dobry ma rozbech, ten necitit ani po 5min. Rychly po 1min v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 4. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 Tak to ani neviem že také existuje. Zatlacim na tlačidlo, zapnem a idem aj chcem znížiť intenzitu zatlacim este raz. Po 3 zatlačení sa vyhrievanie vypne. Ale bude tam nejaká chyba lebo vždy stláčam rovnako tlačidlo. Len nechcem ísť do servisu lebo raz sme boli my čierny okres a teraz je čierny okres kde je servis. A teraz už asi sa nebude dať v tom cirkuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 8. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 Dnes na servisnej prehliadke samozrejme nič nezistili prečo raz vyhrievanie sedacky ide raz nejde. Je pravda že v poslednej dobe čo ho skúšam zapnut tak stále ide. Neviem či to nebude len v zime problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.