Přejít na obsah

Wazi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    175
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 323 zobrazení profilu

Oznámení Wazi

  1. Wazi

    Scala FL

    Tak ty ceny mě docela překvapily. Dostat nějakou slušnou slevu, tak si i říkám, v porovnání s konkurencí to vychází i celkem slušně.
  2. Wazi

    Čelní sklo

    Před cca dvěma měsíci mi prasklo čelní sklo, mám tedy nové a za tu dobu už tam mám opět spoutu škrábanců, to je kvalita materiálu 🙂
  3. Ahoj, řešil už snad třikrát, a pořád je to skoro stejné 🙂 Nejlepší na tom je, že arogantní přijímací technik tvrdí, že nic nejde slyšet při zkušební jízdě a že ty zvuky "nemají naposlouchané", když jsem mu řekl, že když prodávají nová auta, měli by vědět, jak se mají vozy chovat. Ale já už na to nemám nervy, koukám se po jiném voze a hlavně jiné značce. Ne kvůli vrzání, ale celkově.
  4. Wazi

    Scala a konkurence

    Co byste doporučili z vlastní zkušenosti za vůz do max 700 tisíc? Docela mám hrůzu z toho, že se pomalu, ale jistě blíží konec záruky (1,5 roku). Podmínka je automat.
  5. Nic takového se mi neděje. Ukazovalo se mi to pouze když jsem laboroval s tím ovládáním přes mobil, to byla ale katastrofa, tak jsem to všechno zrušil a je to OK.
  6. Wazi

    Scala FL

    To jeste nebude elektrická?
  7. Jak pise Kubo, spojkou to fakt neni. A děje se to kdykoliv, krátce po startu, po 50 km… neni v mých silách zjistit presne za jakých podmínek to dela. Ale az se mi bude chtít, zajedu se na to zeptat.
  8. Při řazení 4->3 se mi občas stává, že to nejde úplně lehce, jako kdyby se tam něco "potkalo", nevím jak to přesně popsat. Žádný zvuk, jen to prostě nejde tak hladce. Stává se to někomu?
  9. Wazi

    Brzdový systém

    To tedy, včera jsem couval jako každý den a na jedné straně čouhaly větvičky živého plotu do cesty, rána jak blázen, že jsem si myslel, že tam někdo měl položené tvárnice. :-)
  10. Wazi

    Brzdový systém

    Posledni dobou mi hrozne casto asistent rozjezdu do kopce brzi tak, ze kdyz se rozjedu, tak ty brzdy bouchnou takovym zpusobem, ze to vypada jak kdyby mi upadlo cele kolo. Ja s tim uz od zacatku trochu bojoval, protoze to bylo prvni auto s timhle systemem, ktery jsem ridil. Nekdy se rozjedu krasne plynule bez couvnuti, jindy v tom praskne a auto couvne.. Vubec si nedokazu predstavit, ze budu parkovat v nejakym prudsim kopci, za mnou auto a ja budu “spolehat” na asistenta.
  11. Když to tam máš jednou, bude to tam (pokud to vyschne - což se třeba u mne ani v letních vedrech nestalo) znova. Ale tohle byla zrovna věc, se kterou nebyl problém. Jasně viditelné, takže výměna. Od tý doby se snažím trochu šetrněji zavírat kufr, údajně tam něco praská, když s tim třískneš, pokud tedy samozřejmě nemáš elektrický zavíraní.
  12. Tak mi přišla upozornění na novou aktualizaci Mapy.cz, podporuje už AA. Škoda, že mám telefon s A9 :-D. Dokážu nějakým způsobem s nějakým telefonem rozjet bezdrátově AA nebo carplay když nemám bezdrátový smartlink + Bolero?
  13. @petulko Kdyz jsem se na to byl zeptat v servisu, tak se pán tvářil, jako kdybych si vymýšlel, že prý "fyzika" rozdíly teplot a tak.. A že není problém. Že můžu přijet a pojedeme se projet a budeme poslouchat o co jde. A že tam zrovna někdo byl a hledala se chyba 5 hodin a nakonec se přišlo na to, že si za to mohl ten majitel vozu nějakou vlastní chybou sám. Takže to upřímně řečeno nechci přes ně řešit.
  14. @ben06 Tak obyčejný wdčko mám, ale kolega výše doporučoval to s ptfe. Sprej na vidlice kol mám, ale nechci tam naplacat něco, aby to nebylo ještě horší.
×
×
  • Vytvořit nový...