Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

rad bych vedel, jestli je v nektere konfiguraci Superb 3 facelift

- slot pro SD cartu

- slot pro DVD.

Dekuji predem za odpoved.

R

Upraveno od Robert1010
Lepsi prehlednost

Mám Bolero se slotem pro SD kartu a bez mechaniky DVD.

Amundsen tiez bez cd/dvd mechaniky

Ak mysli tazatel temy system MIB 3,tak tam uvedene opcie uz niesu vobec k dispozicii.Jedine co zostalo su usb c porty,v stredovej myslim este klasika usb,nic viac.

Aj ked ako citam,skodovka na sk stale v cennikoch sd kartu spomina a usb c v nich napr vobec nieje,ale ako vieme,realita je,ako pisem vyssie.

mam columbuse a 2xSD, SIM, DVD ... nejake USB tam je taky

DVD ani USB jsem jeste nezkousel (nebylo proc) ...

(sportline 2019)

Upraveno od hamoun

Otázka je, co je míněno Superbem 3 po FL. Do modelového roku 2021, tedy do nasazení MIB3, slot byl, případně u navigací i 2. Pro navi Columbus pak i DVD a slot na SIM. Tedy stejně jako u před faceliftu s MIB2.5. Nic z toho u MIB3 už není, jen 2xUSB-C a jeden klasický USB v loketní opěrce.

Před modelovým rokem 2018 pak byla možnost i TV tuneru, to byl tuším infotainment MIB2. Myslím od onoho MR2018 TV tuner zmizel z nabídky, ale zase přibyly online služby a přístup k autu přes aplikaci. 

Sám mám v OIII MIB2 - Bolero, měl jsem v Superbu III před-fl Amundsen MIB2.5 a teď mám v Kodiaqu Amundsen MIB3 a nejvíc mi vyhovoval systém v Superbu. MIB3 mi přijde neodladěná a oproti MIB2.5 očesaná - nejdou poslat cíle z mobilu, zmizela informace o nadmořské výšce, zmizela aplikace o počasí, čtečka RSS taky...  A třeba obraz z parkovací kamery nabíhá pomaleji a i se občas cuká.

Upraveno od Delphin

• 3 týdny později...

Kamera opravdu nabíhá pomaleji. RSS a počasí lze doinstalovat z menu. Nadmořská výška jde zobrazit na digitálním kokpitu

Kde se to dá doinstalovat? V obchodě mi to nabízí jen možnost koupit datové balíčky 

Tak já tam mám ještě aplikaci počasí, zprávy a traffication

• 6 měsíců později...
V 9. 2. 2021 na 16:48, Delphin napsal:

Nic z toho u MIB3 už není, jen 2xUSB-C a jeden klasický USB v loketní opěrce.

Nevíte zdali zmíněné USB porty fungují i jako datové? Resp. zdali do nich mohu píchnout flešku s MP3 a infotainmentu mi je načte a přehraje?

• 1 měsíc později...

sportline 5/21 neni ani jeden slot na sd kartu, coz je skoda, ale hudba hraje i z minisub klice strceneho do usb portu v loketni operce

akorat po delsim vypnuti ztraci infotaiment posledni pozici kde skoncil prehravat mp3 a hraje od zacatku 

Jestli se nepletu tak columbus prišel o interni hdd, uz ho tam nemam

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.