Mit Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Tak včera se rozsvítila kontrolka EPC a nefunkčí start stop. Ve středu jedu do servisu tak jsem zvědav co to bude za závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 15. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Tak do servisu nejedu kontrolka už nesvítí. Tankoval jsem Vervu 100 a když jsem pak natankoval natural 95 tak se rozsvítila kontrolka EPC možná to bylo tím že jsem natankoval horší benzin,po dalším tankování N95 už kontrolka nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Na hori si zvyka asi dele 👍👍👍. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Nebo nečistota v benzínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.