schimicz Vloženo 19. Únor 2021 Sdílet Vloženo 19. Únor 2021 Má někdo podobný problém? Samo od sebe se mi rozsvěcuje stropní světlo zadních sedadel, střídavě různě pravá nebo levá LED, rozsvěcuje se, pohasíná a celé to trvá tak 20 minut od začátku jízdy. Pak to přestane :) Je to celkem nepříjemné, při pravidelném servisu přehráli FW snad všeho a říkají, že závada je odstraněna....což samozřejmně není. Takže jsem teď světlo celé odpojil, protože je to fakt otravné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beran Vloženo 19. Únor 2021 Sdílet Vloženo 19. Únor 2021 Už se tu řešilo - výměna lampičky v rámci záruky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimicz Vloženo 15. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2021 Potvrzuji. Záruční výměna lampičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balu1991 Vloženo 20. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2023 Zdravim,jak jste prosím odpojil tu zadní lampičku? Mám stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. leden 2024 Sdílet Vloženo 13. leden 2024 Prekvapilo me, ze stropni osvetleni se vzadu spousti jen po otevreni zadnich dveri. Po odemknuti jen vpredu. Nenasel jsem, kde by to slo nastavit na celkove osvetleni. Mate to taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 13. leden 2024 Sdílet Vloženo 13. leden 2024 Je to tak a nelze to změnit. Jedině ručně rozsvítit všechny na stropním panelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. leden 2024 Sdílet Vloženo 14. leden 2024 Dneska jsem sel s odpadky kolem auta. Zjistil jsem, ze se prvne vzadu rozsviti, ale pak zas hned zhasnou. Divne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 15. leden 2024 Sdílet Vloženo 15. leden 2024 @bojler Mám to taky tak. Nejdřív se po odemknutí rozsvítí vše, poté zadek zhasne a svítí jen při otevření zadních dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.