koudy_123 Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 Ahoj, mel bych namet na projekt... Dalo by se nenako dobastliit vyhrivani volanantu do SII pred fl? Mam MF volant s padoy pro razeni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ripo92 Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 To je tak 4 v žíle ne? Sorry ale to nerozluštím 🤣 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomexion Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 bych rekl, ze volant musi mit nejake topne teleso/spiralu/drat v sobe, ne? pokud se neda koupit, tak bys ho tam musel nejak dobastlit.. nemluve o zbytku reseni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 21. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 4 v žíle jsem opravdu neměl. Psal jsem z mobilu (proto bez diakritiky). Máš malou představivost :-) Je mi jsané, že by to řešení muselo být formou bastlení, ale tak jsem si říkal, že by to třeba nějak šlo. Třeba koupit vyhřívaný volant z novější škodovky a upravit (vbastlit) do něj moje stávající tlačítka a pádla. Přidělat nějakou kaeláž apod. Asi by to nešlo udělat přes komfortní jednotku, předpokládám, že moje vyhřívaný volant nepodporuje? No šlo by to asi udělat jen na manuální spínání. Jasně je to pitomost, ale v době homeoffice si člověk hledá zábavu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 (editace) koudy_123 právě sem ti ušetřil spoustu problémů , ale nic za to nepožeduju , možná snad jen finální foto výsledku :-D https://www.lumeo.cz/products/plysovy-potah-na-volant?variant=32195530227811&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Google Shopping¤cy=CZK&gclid=EAIaIQobChMI46C90YD77gIVeUmRBR2_DwzYEAQYBCABEgLE3fD_BwE Editováno: 21. Únor 2021, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 21. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 🤔🧐🤪 tak do toho jdu. DIK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Hele taky jsem nad tím přemýšlel. Staré podvolantovky OII a SII aspoň ve schématu měli piny na výhřev volantu. U mého je novější provedení ale v kodování myslím bylo zapnutí výhřevu volantu. Každopádně čínani prodávali topnou folii na volant a kryt volantu který sám používám nebo kožené obšití a základ máš... Jak se s tím popereš to už je na tobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 22. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2021 Dik za namet. Zkusim nejprve proverit tu podvolantovku a kodovani. Pak uvidim, jestli nebudu radeji pouzivat v zime rukavice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.