LukášCBR Vloženo 3. Červenec 2024 Vloženo 3. Červenec 2024 (editace) Červená Hotchilli Editováno: 3. Červenec 2024, autor: LukášCBR 1 1 Citovat
LukášCBR Vloženo 29. Dubna Vloženo 29. Dubna Fialová. Přesné označení nevím, ale je to za mě hodně pěkná barva :-)). Citovat
Ondra16V Vloženo 29. Dubna Vloženo 29. Dubna V 14. 1. 2025 na 7:53, Ondra16V napsal: Fialová Space O 3 příspěvky výše ji máš na před fl i s názvem Citovat
LukášCBR Vloženo 29. Dubna Vloženo 29. Dubna @Ondra16V aha, díky za doplnění. Nevšiml jsem si😉. Citovat
lumirnavrat Vloženo 15. Května Vloženo 15. Května (editace) Šedá Satin Přidány fotky na světle venku. Tu barvu mám rád. Krásně mění odstín od modré po šedou. Editováno: 26. Května, autor: lumirnavrat fotky venku 2 Citovat
smekac Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května Jen takové drobné info ... aktuálně na fleetové barvy dává výrobce dobu čekání přes rok. 🙂 Já se po 8 mesících dočkal na zelenou cosmic a to byl prvotní odhat ze srpna "až 4 měsíce"... Citovat
Zzzzz Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května Co teprve, jak dlouho by se čekalo na něco takového 😉 Citovat
_Lukyn Vloženo Úterý v 06:40 Vloženo Úterý v 06:40 Máte někdo objednanou Octavii se zvláštním lakováním v tomto roce a znáte již plánovaný termín výroby? Objednávali jsme 17.6.25 O4 RS Dragon Skin. Prodejce navrhnul, že objednávku normálně zadá a zkusíme, zda-li tam během několika týdnů naskočí výrobní termín. Dle informací od ŠA jsou dodačky na speciální lakování >52 týdnů. Prodejce zase tvrdí, že by mělo být auto do 8-9 měsíců, tak nevím. Díky za vaše zkušenosti🙂 Citovat
jozinkom Vloženo Úterý v 07:13 Vloženo Úterý v 07:13 Octavia 2.0 tsi 4x4 se speciálním lakováním objednaná 24.1.2025 Stále čekám.... 1 Citovat
Dex Drexler Vloženo Úterý v 20:04 Vloženo Úterý v 20:04 RS objednaná 30.4. s prémiovým lakem, minulý týden jsem dostal info, že dodání bude více než rok. Takže teď měním barvu na klasiku. Čekat na barvu půl roku nechci. Informace od ŠA mám tedy stejné... 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.