Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj všichni, již delší dobu snad od nova pozoruji nepříjemný zvuk od zadní nápravy vpravo, projevující se na kostkách nebo po přejetí nerovností a třeba kolejí.

Původně jsem myslel, že to jde od rezerva, heveru a příslušenství, ale to jsem vše měl prvně venku a poté i vše vymezil a zvuky pokračují.

Dále jsem myslel, jestli nerezonuje podložka RZ, ale tu jsem podlepil a zase vše pokračuje.

Potom jsem myslel na ty trubky v pravém zadním podběhu, které jsem dočasně různě vypodložil molitanem a také nic. Tak jsem to zase odstranil.

Taky jsem si všiml, že zadní pravý podběh uvnitř z kufru, jak je na něm koberec, tak že je jako ve vzduchu a když na něj zatlačím nebo poklepu, tak to vydává všelijaké zvuky.

A pak ještě dorazy pátých dveří. Někdy mám pocit, že se jako páté dveře chvějí a i to by mohlo vydávat zvuk i když vypadají ok a jsou normálně zavřené.

Fakt už nevím. Jak jste na tom vy? Servis, byť jsem v záruce zatím vylučuji, zaprvé to bývá pokus - omyl a za druhé toho kolikrát dojebou ještě víc.

Děkuji za jakoukoliv radu a nápad. Dodi   

Vloženo

Ja mám 4200km , ale žiadne pazvuky nikde nemám ani od podvozka a ani vo vnútri v kasni. Doporučujem ak to robí stále vybehni nech to pozrú. verím, že je to nepríjemné :(

Vloženo

zkus někoho na zadní sedačku a ať při jízdě poslouchá ev. do kufru a rukou zkouší. Dorazy na dveřích by měli jít povytočit. Pak na hever a kouknout jestli není neco povoleného. Jednou mě potrápil zákazník co měl nedotažané kolo !

Vloženo (editace)

@Mikoho bez pazvuků = šťastný člověk :-), servis na to nechám kouknout, až vystřílím všechny pokusy, oni to mají podobně - hledají jehlu v kupce sena.

@olgojchorchoj jj, chystám se, ale čekám na teplo, dělám vše dá se říct venku. Kouknout zespodu znamená vše odkrytovat, jelikož je celý Kamiq zespodu v plastu.

Dnes jsem jel po dlouhé době s paní a přišlo mi, že to dělá jako méně /tišeji/, jestli to je tím, že je nad nulou, toť otázka.

Doufám, že do 14 dní se na to podívám hlouběji. :-)

Editováno: , autor: Dodi 15
opr.text
Vloženo (editace)

Dodi neviem čím to je, ale zatiaľ mám pokoj. Mal som dačo podobné už v aute to je skoro nemožná nájsť tak veľa zdaru nech si ti to podarí nájsť :)

Editováno: , autor: Mikoho

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...