Mirec21 Vloženo 10. Březen 2021 Sdílet Vloženo 10. Březen 2021 (editace) Ahojte, prosim nestretol sa niekto s týmto zvukom ( viď tri videa dole ) pri Škoda Octavia 1.6 TDI, 81kw, 2015? Mám pocit že neprijemný zvuk ide z čerpadla. Alebo nejaké skusenosti niekto s podobným zvukom? Kde môže byť chyba? ďakujem za pomoc IMG_7452.MOV IMG_7454.MOV IMG_7453.MOV Editováno: 10. Březen 2021, autor: Mirec21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej2005 Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Ahoj, taky s tím mám problém. Mám kupovat auto a pěkně hnusně bzučí ten motorek přesně jako tobě. Na co jsi nakonec přišel? Je opravdu potřeba vyměnit komplet plovák s čerpadlem ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galbi Vloženo 24. leden 2022 Sdílet Vloženo 24. leden 2022 Sevas, nezistil si náhodou čo to bolo za chybu to “klepanie“ na videách čo si pridal?. Mám presne tento problém (tá istá motorizácia). Najprv som si myslel že to budú rozvody, avšak robí to stále aj po výmene rozvodov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galbi Vloženo 26. Červen 2022 Sdílet Vloženo 26. Červen 2022 Sevas hoši, nepoteším Vás. Mal som presne tento istý zvuk a nakoniec som musel vymeniť palivové (common rail) čerpadlo. Čerpadlo + výmena cca 1200 €. Odporúčam to však vymeniť, nakoľko ak sa to čerpadlo do*erie a pustí piliny do palivovej sústavy, treba ju celú vymeniť/vyčistiť, čo vyjde tak na 4/5 tisíc. Po výmene čerpadla to samozrejme prestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.