Shumemir Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Ahoja, dnes mi přestala v Karoqu sportline fungovat simka , tedy datové připojení a nelze vytvořit ani připojení přes hotspot. Nemá někdo zkušenost či radu, než pojedu do servisu. Vše je povolené a funkční do roku 2023. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shumemir Vloženo 13. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Tak už to naběhlo, zřejmě chyba ve Škodovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Dneska mi nešlo stáhnout v aplikaci v telefonu data. Tak se asi zase hrabali na servrech. :-) Děje se jim na můj vkus dost často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 To je kvalita Škoda .). Smutná to realita, infoteiment je děs !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roris73 Vloženo 5. Červen 2022 Sdílet Vloženo 5. Červen 2022 Zdravim Da se nejak zjistit telefoni cislo na sim co je v aute? Kdyz to umi volat na asistenta a sos tak tam neco byt musi. Chtel bych zkusit zavolat si do auta 😉 z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.