Přejít na obsah

nebliká jedna strana při otevíraní a zavírání dálkou.

czscorpio

Doporučené příspěvky

• Uživatelé
  •  0
  • 2 příspěvky

•  

Zdravím,přestala mi problikávat pravá strana vzadu i vepředu při otevírání a zavírání dálkou. Auto jsem koupil před 4 roky v Německu. Je to škoda octavie 1,6 74Kw rok výroby 1998 sedan,všechny okna a zrcátka v elektrice. Trochu jsem si to tady pročítal než jsem se odvážil hodit dotaz. Takže, nejdřív jsem si zjistil co mám za komf. jednotku řídící jednotka: 1J0 959 799 L, Komponent: 0W Zentral-SG Komf.0002 a podle toho co tu je psáno, tak neumí dálku. Ale jelikož mám dálku ,tak je tam namontované asi nějaká univerzální centrálka. Odendal jsem kryt u pedálů a zjistil jsem, že bíločerný vodič ,který vede do sloupku A je obnažený na cca 1cm a jeden zelený vodič je obnažený na konci a nikde neumístěný(viz přiložené foto).Tak se ptám, než udělám nějakou blbost, nemohl být ten zelený propojený s tím bílo černým vodičem. A nebo mi mě mohl někdo navézt jak je to správně zapojené, aby problikávaly obě strany při zavírání a otevíraní dálkou. Ještě tam je úplně vlevo hnědý vodič, který je protáhnut do pojistkovky, kde je nezapojený a má obnažený konec. Tak by mě zajímalo, kam by mohl tento vodič patřit.
Předem díky za jakoukoliv radu.

20210314_115414.jpg

20210314_115500.jpg

20210314_115601-001.jpg

Editováno: , autor: czscorpio
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...