Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevíte někdo jak je to s legalitou nálepek? Googlil jsem ale žádný pořádný odpovědi jsem nenašel.

Jedná se o 10cm x 3.5cm nálepku kterou mám v levým dolním rohu. Jako řidiči mi nepřekáží protože tam stejně mám opěrku pro zadní sedadlo. Ptám se proto že za pár dní pojedu mimo okres takže určitě projdu přes policajty a chci se vyhnout zbytečný pokutě. 

Vloženo

Hmmm... no to ma zaujíma! Neviem ako u vás, ale tu na Slovensku sa zadné okná na služobných autách, taxíkoch, donáškach používajú ako reklamné tabule a sú neraz komplet celé prelepené - dokonca aj zadné bočné okná. Niektorí si dávajú fólie s 5% priepustnosťou svetla a............. a zatiaľ som nevidel policajné promo, na ktorom by previnilci strhávali tieto nálepky a fólie zo zadných okien - iba z predných. :)

Vloženo

Tak na zadním okně musí být když je polep taková ta "dírkovaná" aby přes ni šlo vidět, musí mít atest a nesmí zakrývat brzdové světlo. Na druhou stranu dost často je vidět pod horní hranou nějaký nápis jako "auto/importér roku", nebo myslím Porsche Brno/Plzeň a další tam mají svou reklamu.

Vloženo

Nesmíš snížit účinek\viditelnost třetího brzdovýho světla. Jinak si tam můžeš dát co chceš. Klidně okno na 100% zneprůhlednit zatmavovací fólií. 

Já to mám takle, teda měl, teď toho mám na skle víc a i STK v pohodě. Stejně jako cesta do Rakouska a přez Německo. 

IMG_20190903_130031.jpg

Vloženo

Ta m

14 hours ago, Luďa said:

Nesmíš snížit účinek\viditelnost třetího brzdovýho světla. Jinak si tam můžeš dát co chceš. Klidně okno na 100% zneprůhlednit zatmavovací fólií. 

Já to mám takle, teda měl, teď toho mám na skle víc a i STK v pohodě. Stejně jako cesta do Rakouska a přez Německo. 

IMG_20190903_130031.jpg

Ta moje je v stejný lokaci a podobný velikosti jako ta tvoje kovová CS, akorát jí mám nalepenou venku (jdou přes ní stěrače). 10x3.5cm, od řidiče jí stejně vůbec nevidím.

Vloženo
před 23 hodinami, atlan napsal:

Potom ked ti niekto rozbije kufor zozadu tak sa necuduj, ked mas cierne sklo. I ked v dnesnych autach uz beztak cez to mini okno vzadu nieje vidno cez auto... 

Pokud do mě někdo napálí zezadu, tak je blb, co nekouká na cestu.   Když sou vzadu 3 lidí, tak zkrz auto stejně není vidět. A když táhnu vozejk, nebo pojedu pikapem, tak taky nevidíš skrz. Takle to nejde brát. To bys musel sundat hlavový opěrky, středový zrcátko a i střechu. 

Navíc takle dopředu už nikdo nekouká. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...