Johny.z Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Zdravím všechny, trochu se nudím, a tak přemýšlím, jak dobastlit přídavná dálková světla (homologovaná LED) na FIII s klasickými H4kami. Můj nápad je: obsadit nepoužitou pozici pojistky na odlehčovacím relé X kontaktu (dosatečné jištění v pojistkové skříni A a zároveň v případě přepálení první úrovně pojistek auto nepřijde o žádnou důležitou funkci - zadní stěrač nebo vyhřívání sedadel mě fakt nepálí), od ní vyvést kabel k DC/DC SSR relé a odtud napájet přídavný(é) světlomet(y). SSR relé spínat za použití jednoho vývodu BCM jednotky pro dálková světla, použití SSR relé je z důvodu eliminace indukčnosti cívky obyčejného magnetického relé. Může mi nějaký zkušenější autoelektrikář říct, jestli je má úvaha správná, případně mě opravit? Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Máš to správně. P.S. elektrice vůbec nerozumím ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.