lukas_k Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 (editace) Ahoj, možná už to tady bylo ale nenašel jsem, když přepnu na DAB rádio, co se přesně musí nastavit v menu aby se mi ukazoval infotext tak jako v FM vysílání? Buď jsem zatím na tu správnou kombinaci nepřišel, nebo to prostě nejde. Poslouchám hlavně stanici Evropa 2 - jestli to je třeba nějaký jejich problém? Ještě dodám že mám ten starší systém infotainmentu - MIB2, auto je z konce r.2019, rádio je tuším Amundsen, zkrátka to s navigací a dvěma otočnými tlačítky. Díky moc Editováno: 12. Duben 2021, autor: lukas_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 Už jsem to psal jinde, dle mě jde o to jak je to nastavené na té stanici. Taky mi třeba Evropa 2 v DAB nic neukazuje a v FM ano. Pokud si ale dáš v DAB český rozhlas tak tam to normálně jde. Já naopak hledal jak vypnout DAB a mít trvale jen FM příjem. Stejně nejradši poslouchám rádio přes připojený telefon a infotext mám krásně i na přístrojovce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 Muzes skusit pres diagnostiku zapnut radiotext/infotext. U DAB+ je takova vec ze je DL /DL+ (dynamic labels). To odpovida "takovemu" RDS nebo radiotext a podobne tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.