myckei Vloženo 30. Duben 2021 Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 Ahoj lidi. Nějak se mi povedlo obohatit si auto o mrtvé mušky, komáry a pavouky v zadních světlech. A to jak na kufru, tak na karoserii. Nemáte někdo jednoduchý návod na to, jak je odtamtud dostat? A případně tip, jak jim zamezit tam lézt? :-) Asi by to bylo na vyndání světel nebo nevím. Děkuji za každý tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Reklamace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myckei Vloženo 3. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2021 To jako fakt? Není to běžný stav jo? :-) Tak to asi napíšu do servisu...a jsem zvědav, co mi řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Pak dej vědět, co ti na to řekli. Taky mě to zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Tohle jsem už řešil, měl jsem tam mušku. Na záruku světlo vyčistili - profoukli, odsáli hmyz a přidali nebo vyměnili nějaké těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myckei Vloženo 6. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 No, tak jste měli pravdu. Jsem na 20.5. objednán do servisu, kde se na záruku pokusí světla vyčistit. Pokud to nepůjde, objednají nová + nějaké nové těsnění. Asi někde soudruzi při návrhu vozu udělali chybu. Mám RV 2017, takže jeden z prvních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myckei Vloženo 30. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Tak hlásím, že v servisu vyčistili 3 světla od mušek a vyměnili těsnění za inovované. Ve všech 4 světlech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetS Vloženo 23. Října Sdílet Vloženo 23. Října Já bych toto téma rád oživil, neboť na záruku již toto nikdo nevymění u auta rv 2017 🙂 Dělal to někdo svépomocí? Ocenil bych odkaz na video, kde je nějak lépe vidět sundání zadního "tapecu", demontáž vnitřních zadních světel a případně nějaké katalogové číslo toho těsnění, kdyby někdo měl. SSundání tapecu je video zde.... demonáž zadních světel jsem nenašel, ale předpokládám, že jsou na dva nebo tři šrouby pod tapecem. Lepší video by bylo fajn. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. Října Sdílet Vloženo 23. Října ked sa ti nechce cakat kym niekto natoci video, nastuduj si PDF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.