JustinTest Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Dnes mi prišla nasl. aktualizácia: Background System Services • Menší vylepšení • Odstranění závad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Se máš .). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 4. Květen 2021 Sdílet Vloženo 4. Květen 2021 Mně včera nebo předevčírem. Pak to chtělo v autě nové přihlášení profilu a házelo chybu, protože to chtělo povolit nějaký přístup, ale tlačítko potvrzení bylo pod tou chybovou hláškou a nešlo odmáčknout. :-) Musel jsem se přihlásit na webu na portál a tam vše potvrdit. Pak už se auto přihlásilo normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JustinTest Vloženo 17. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Dnes ďalšia aktualizácia: Tato aktualizace obsahuje: Data upload • Menší vylepšení • Odstranění závad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 :-) a tak už to jde pár let, a výsledek stále stejný stále kvoká stále kvoká. Slibem a aktualizací, která obsahuje kdo ví co třeba novou ikonu nezarmoutíš :-). Couvací kamera chyby 2x denně to je radost až na kost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JustinTest Vloženo 18. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Kamera mi za pol roka vypadla iba raz :) asi 5x mi vypadol komplet zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Nějaká aktualizace mi proběhla před asi týdnem nebo dvěma a musel jsem přes portál na webu aktualizovat nějaká ujednání a pak to běželo. Do tohoto kroku mi házel systém v autě chybu a nechtěl se přihlásit můj profil. Včera mi ale vypadlo rádio - jedu hraje, zastavím vystoupím, vrátím se - nehraje, zkouším kde co - nic. Pak zase zastavím - vystoupím - po návratu zase rádio hraje. Dneska bez závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 (editace) Svet koncernu, asi se to jeste nenaucili. A podle tech zoufalych pokusu jeste dlouho nenauci. Editováno: 18. Květen 2021, autor: kitrab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.