Publikováno Květen 4, 20214 r Dnes mi prišla nasl. aktualizácia: Background System Services • Menší vylepšení • Odstranění závad
Květen 4, 20214 r Mně včera nebo předevčírem. Pak to chtělo v autě nové přihlášení profilu a házelo chybu, protože to chtělo povolit nějaký přístup, ale tlačítko potvrzení bylo pod tou chybovou hláškou a nešlo odmáčknout. :-) Musel jsem se přihlásit na webu na portál a tam vše potvrdit. Pak už se auto přihlásilo normálně.
Květen 17, 20214 r Autor Dnes ďalšia aktualizácia: Tato aktualizace obsahuje: Data upload • Menší vylepšení • Odstranění závad
Květen 17, 20214 r :-) a tak už to jde pár let, a výsledek stále stejný stále kvoká stále kvoká. Slibem a aktualizací, která obsahuje kdo ví co třeba novou ikonu nezarmoutíš :-). Couvací kamera chyby 2x denně to je radost až na kost.
Květen 18, 20214 r Nějaká aktualizace mi proběhla před asi týdnem nebo dvěma a musel jsem přes portál na webu aktualizovat nějaká ujednání a pak to běželo. Do tohoto kroku mi házel systém v autě chybu a nechtěl se přihlásit můj profil. Včera mi ale vypadlo rádio - jedu hraje, zastavím vystoupím, vrátím se - nehraje, zkouším kde co - nic. Pak zase zastavím - vystoupím - po návratu zase rádio hraje. Dneska bez závad.
Květen 18, 20214 r Svet koncernu, asi se to jeste nenaucili. A podle tech zoufalych pokusu jeste dlouho nenauci. Upraveno Květen 18, 20214 r od kitrab
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.