Amadeus Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Taky se přidávám, skvélá akce!!! Už se nemůžu dočkat Velikonoc!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Kdo natacel na kameru ? Kdypak bude nejakej filmecek :-) ? tady myslim bude pruserek....ja netocil a martnrs si nepamatuju....letos asi besidka dvd nebude No na ftpku je u me to kratke video jak sem Vas vsechny z Prahy jedouci vital na tom mostu ! ;-) Hezka kolonka aut ! Víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 HODNOCENI BESIDKY ODE ME JE KDE??? NA WEBUUUU (pro neznalky - www.octaviaclub.cz) SUP SUP AT ZVEDNEME NEDELNI NAVSTEVNOST FOTKY UZ JSOU V GALERII TAKY. DIIIIIIIIIIIIIIIIIIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 moc pěkný fotky ... když je najednou x oktávek na jednom místě tak to má vždy svoje kouzlo mějte se kamarádi/oktaviáni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 HODNOCENI BESIDKY ODE ME JE KDE???NA WEBUUUU (pro neznalky - www.octaviaclub.cz) SUP SUP AT ZVEDNEME NEDELNI NAVSTEVNOST FOTKY UZ JSOU V GALERII TAKY. DIIIIIIIIIIIIIIIIIIK Já tam byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 HODNOCENI BESIDKY ODE ME JE KDE???NA WEBUUUU (pro neznalky - www.octaviaclub.cz) SUP SUP AT ZVEDNEME NEDELNI NAVSTEVNOST FOTKY UZ JSOU V GALERII TAKY. DIIIIIIIIIIIIIIIIIIK Já tam byl ja tam byla, jedla pila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) HODNOCENI BESIDKY ODE ME JE KDE???NA WEBUUUU (pro neznalky - www.octaviaclub.cz) SUP SUP AT ZVEDNEME NEDELNI NAVSTEVNOST FOTKY UZ JSOU V GALERII TAKY. DIIIIIIIIIIIIIIIIIIK Já tam byl ja tam byla, jedla pila dlouho žila Editováno: 12. Listopad 2006, autor: cosby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 HODNOCENI BESIDKY ODE ME JE KDE???NA WEBUUUU (pro neznalky - www.octaviaclub.cz) SUP SUP AT ZVEDNEME NEDELNI NAVSTEVNOST FOTKY UZ JSOU V GALERII TAKY. DIIIIIIIIIIIIIIIIIIK Já tam byl ja tam byla, jedla pila dlouho žila a taky pila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 prezident dement Tak poprvé co musím s tebou souhlasit, jsem rád, že jsi to uznal sám a že nemůžeš říkat: to zase Palo+Sejda Chceš něco dodat drahý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 supa vikend No drahá, ty jsi požívala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 prezident dement Tak poprvé co musím s tebou souhlasit, jsem rád, že jsi to uznal sám a že nemůžeš říkat: to zase Palo+Sejda Chceš něco dodat drahý? ja myslim ze receno bylo vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Já bych chtěl tímto veřejně poděkovat BadySovi a Lubanovi za zprostředkování obchodu s lyžemi, kdy jsem tady z fóra chtěl koupit lyže a potřeboval jsem je dopravit z Ostravy do Kladna. BadyS je vezl Ostrava-Ždár (a ještě ty lyže platil) a Luban (po kterém jsem posílal peníze) mi je pak ze Ždáru dovezl do Kladna. Kluci ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 no jako sleduji fotky a docela narez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 V mych fotkach na FP jsou i vídea pana Sejise a pana Garnyho,za ktereho mluvil pan SEJIS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Akce byla hooodně pěkná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Tóóójóóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Tóóójóóó ;)tátátá táááááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 uz se tesim domu na ty videjka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 uz se tesim domu na ty videjka Já už se těším na další akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 uz se tesim domu na ty videjka Já už se těším na další akci Tak to já taky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 uz se tesim domu na ty videjka Já už se těším na další akci Tak to já taky!! a hlavne kdyz to mas za rohem co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 za chvilku poletim domu tak jsem nacpu neco z fotecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 uz se tesim domu na ty videjka Já už se těším na další akci Tak to já taky!! a hlavne kdyz to mas za rohem co No to bylo na pohodu! Ale určitě bych jel kamkoli, fakt to stojí za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No to bylo na pohodu! Ale určitě bych jel kamkoli, fakt to stojí za to! ja myslim ze nebudes muset jezdit dal...protoze to vzdy bylo u Zdaru a navic tenhle hotel aspon se vsem co jsem mluvil tak se osvedcil a byla spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky