Sejis Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 (editace) Přesně si pamatuju kdy ta fotka vznikla!!!Už v ten moment jsme říkali jak se to povedlo! Pověz co tam prováděla,když jsem tam nebyl.On Sejida asi hledal tu sukni a kozačky,co jsem myslel,že snad budou no já se těšil,jak jsi sliboval a nic ...............ale jinak a co tam dělala,když jsi tam nebyl,to ani nechtěj vědět Editováno: 15. Listopad 2006, autor: Sejis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 15. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Takze jsem naladoval sve fotecky take na klubove ftp Mno co dodat, snad jen to, ze dekujem s Petou vsem kteri se podileli na priprave a realizaci besidky ( nebudu jmenovat, abych na nekoho nezapomel ) Bylo to jako vzdy cupr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 a do priste muzeme treba nejak poresit ten On-line prenos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 15. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 (editace) a do priste muzeme treba nejak poresit ten On-line prenos No to je jasny, ze to poresime, ted to byla jen takova zkouska, priste to vymakame lepe Ale porad to bylo lepsi nez nic, sice ne primo on-line, aaale s malym spozdenim na foru fotky byly Editováno: 15. Listopad 2006, autor: luban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 jj,Luban dělal co mohl,jenže ona ta WI-Fi tam nějak protestovala,že Lubane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Přesně si pamatuju kdy ta fotka vznikla!!!Už v ten moment jsme říkali jak se to povedlo! Pověz co tam prováděla,když jsem tam nebyl.On Sejida asi hledal tu sukni a kozačky,co jsem myslel,že snad budou no já se těšil,jak jsi sliboval a nic ...............ale jinak a co tam dělala,když jsi tam nebyl,to ani nechtěj vědět Jak malí klucí Ale já to chci vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 ja uz mam ten softik na moji kamerku a ftp ppouzijem lubovo a pofacha to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 ja uz mam ten softik na moji kamerku a ftp ppouzijem lubovo a pofacha to Tak to bysme asi meli udelat dalsi besidku ... ale chtelo by to spis ne na ftp ale streamovat pres http Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 ja uz mam ten softik na moji kamerku a ftp ppouzijem lubovo a pofacha to Tak to bysme asi meli udelat dalsi besidku ... ale chtelo by to spis ne na ftp ale streamovat pres http jj ale ten softik prej potrebuje nejaky ftp a tam uklada a posila pak stramem snad ty sekvence, nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Přesně si pamatuju kdy ta fotka vznikla!!!Už v ten moment jsme říkali jak se to povedlo! Pověz co tam prováděla,když jsem tam nebyl.On Sejida asi hledal tu sukni a kozačky,co jsem myslel,že snad budou no já se těšil,jak jsi sliboval a nic ...............ale jinak a co tam dělala,když jsi tam nebyl,to ani nechtěj vědět Jak malí klucí Ale já to chci vědět ...................já nic já kol7 ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Dětska super akce , kdy zase bude něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 a co tam dělala,když jsi tam nebyl,to ani nechtěj vědět Jak malí klucí Ale já to chci vědět ...................já nic já kol7 ..... Žádné usmiřování nebude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Dětska super akce , kdy zase bude něco děcká ...........a kde ses naučil tak dobře česky mirečku,můžem ti tak říkat,když seš ten numira .......v zachradkách,jak žíkal jeden velký český učenec jan amadeus komenský.... .........../básníci/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 a co tam dělala,když jsi tam nebyl,to ani nechtěj vědět Jak malí klucí Ale já to chci vědět ...................já nic já kol7 ..... Žádné usmiřování nebude.... škoda ................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 i stankari dorazili To jsou vetnamci ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 zdravím vše.. tak jsem se dostal na stránky až tet... a musím konstatovat,že zatím asi nej besídka... Ubytování a hotel super.. restaurace super obsluha super jídlo rychle,chutné a porce ani nemluvím.. takže bomba to okolo jako program.kecání atd.. no prostě super.. a party pokoj 27 ... takže příští besídka je asi jasná kde bude... takže díky všem bylo to fakt super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 zdravím vše.. tak jsem se dostal na stránky až tet... a musím konstatovat,že zatím asi nej besídka...Ubytování a hotel super.. restaurace super obsluha super jídlo rychle,chutné a porce ani nemluvím.. takže bomba to okolo jako program.kecání atd.. no prostě super.. a party pokoj 27 ... takže příští besídka je asi jasná kde bude... takže díky všem bylo to fakt super.. Jojojojo se vsim souhlas !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 a na tyhle besidce jsem byl taky ozralej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 a na tyhle besidce jsem byl taky ozralej Ja NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 a na tyhle besidce jsem byl taky ozralej Ja NE no ale Peter decent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 a na tyhle besidce jsem byl taky ozralej Ja NE no ale Peter decent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 a na tyhle besidce jsem byl taky ozralej Ja NE no ale Peter decent Péťa je vždz decentně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 a na tyhle besidce jsem byl taky ozralej Ja NE no ale Peter decent Péťa je vždz decentně přesně napohodu.. decetně.. věděl jsem co dělám.. kam jdu a co piju.. a ani jsem to neposlal ven.. takže pohoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 a na tyhle besidce jsem byl taky ozralej Ja NE no ale Peter decent Péťa je vždz decentně přesně napohodu.. decetně.. věděl jsem co dělám.. kam jdu a co piju.. a ani jsem to neposlal ven.. takže pohoda.. Jen jestli si take vedel kam jedes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 jasne ze pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky