udo Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 (editace) Ahoj chci se zeptat u brachy jsem koukal na karoq a zaujal me lem blatniku ze se moc neschazi s lemem narazniku.Je to normalni z vyroby? Editováno: 8. Květen 2021, autor: udo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 To je na novém autě ? Spíš to vypadá že někomu při opravě utekla hrana. A co druhá strana. Já mám plastové lemy tak na to nevidím jak to na sebe sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 🤢🤮🤢🤮🤮🤮 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
udo Vloženo 8. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Druhá strana dobrá prý kupované na škoda plus prý byl skrably blatnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Myslím, že to normální není. Mě to lícuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 před 6 hodinami, udo napsal: Druhá strana dobrá prý kupované na škoda plus prý byl skrably blatnik Pryyyy :-) Asi byl skrablej truchu vic hold to je zivot. Na blatnik auto nejezdi. Tohle z fabriky nevyjelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 9. Květen 2021 Sdílet Vloženo 9. Květen 2021 Docela by mne zajímalo jak vypadá ten blatník z druhé strany, když někdo takhle posunul hranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 9. Květen 2021 Sdílet Vloženo 9. Květen 2021 Se treba dozvime . Ma to vliv na funkci ? Nema ? Pak to neres. Vadi ti to nebo ma to vliv na funkci ? Rozbi prasatko a nech opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.