Honza74 Vloženo 20. Květen 2021 Sdílet Vloženo 20. Květen 2021 Protože jsem nandaval potahy, tak jsem potřeboval vyndat zadní sedáky. Dost jsem se s tím nadrbal, tak ať si ostatní ušetří tuhle práci. Zadní sedák lze vymontovat silným trhnutím na přední straně sedáku. Jsou tam dva zacvakávací úchyty, na každé straně jeden (namazal jsem je trochu vazelínou, kdybych je někdy ještě potřeboval vyndat, tak ať se nezničí). Po vytrhnutí z úchytu jsou tam pak dále dva zahákávací úchyty, sedačku stačí jednoduše vyháknout směrem dopředu. Je to vidět na fotce. Taky jsem demontoval zadní boční opěradla, ve kterých jsou airbagy. K tomu zakládám samostatné téma. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Cituji: "Po vytrhnutí z úchytu jsou tam pak dále dva zahákávací úchyty, sedačku stačí jednoduše vyháknout směrem dopředu" není to spíš tak, že po vycvanknutí přední části nahoru, je potřeba sedašku zatlačit dozadu a mírně dolu, aby se vycvakla z těch zadních kovových úchytů? ;-) Sedačku jsem vyndaval už dvakrát ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palomik Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Ak si dobre pamatam je to z OIII, ale malo by to byt rovnake aj SIII Demontáž a montáž sedáku.pdfNačítání informací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.