Miro1987 Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Zdravim. Mám Superb 2 r.v. 2011. Po naštartovaní auta po pár minutach mi padne kontrolka nafty na nulu a prestane mi ukazovat dojazd. Ked vypnem motom a zase naštartuje ukazuje a za par minut zase. Viete mi poradit co s tym je. Či len nejaka špina na sonde vo vnutri alebo co? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 2. Červen 2021 Sdílet Vloženo 2. Červen 2021 Nutná výmena sacieho čerpadla so snímačom pre ukazovateľ hladiny paliva. 1K0919673AK Možno tento... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 2. Červen 2021 Sdílet Vloženo 2. Červen 2021 Doplnuici dotaz. Cerpadlo je v poradku a spatny je jen ten "plovak"? Jde mi o to, ze pokud by si hlidal ujete km, tak by to vlastne nemusel nejaky cas resit. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.