Publikováno Listopad 12, 200618 r Nemá z vás někdo ponětí, jestli se dělají černé tapecy do kombíků (strop+sloupky)? Nebo jestli se to dá přebarvit, resp. přečalounit a jaká by byla cena?
Listopad 12, 200618 r toto nemam ani sajnu, biela nieje moc prakticka, ale cierne by vyzeralo hrozne, skor nieco siveho by to chcelo
Listopad 12, 200618 r Autor Jojo, špatně jsem to napsal. Měl jsem na mysli nějaký tmavší odstín. Upraveno Listopad 12, 200618 r od Jack_lib
Listopad 13, 200618 r myslím, že by ta černá nevypadala moc špatně!!! akorát nevim otom že by se na kombika nedělala
Listopad 13, 200618 r Na kombika se nedelala. A panove, cerna vypada luxusne - kdo rika, ze by to vypadalo hrozne, tak to nikdy nevidel
Listopad 13, 200618 r Přesně jak píše Martin, nejen, že by to nevypadalo hrozně, ale naopak by to bylo super a já bych do toho hned šel. Viděl jsem to zrovna třeba u Martina (hatchback) a je to
Listopad 13, 200618 r Neboj, mě se tvoje auto líbí celý, až na tu lištu, která ale celkový dojem pořádně ruinuje.
Listopad 13, 200618 r Docela dobrou volbou by bylo poflockování všeho na černou barvu, určitě to jde, ale bude to něco stát. ..nebo sehnat co nejvíc věcí z rs interiéru a nechat poflockovat jen stropnici a zadní plasty sloupku c a u zadních dveří..
Listopad 13, 200618 r no právě ta lišta to uplně odepisuje, měl by si stim marťas něco už udělat!!! jinak ti voe nedám hlas
Listopad 13, 200618 r Kvuli vam ji teda dolu nedam A hlas si klidne nechte no ta lišta to úplně kazí jinak by mě zajímalo, kterej dobrodruh dal hlas mě, když já sám ne
Listopad 13, 200618 r Me taky, pac ja jsem hlasoval pro Schlumpfa A ty mi taky Bobiku muzes listu vylizat Jsem rad, ze vam tolik lezi v zaludcich a proto tam zustane a zustane
Listopad 13, 200618 r Me taky, pac ja jsem hlasoval pro Schlumpfa A ty mi taky Bobiku muzes listu vylizat Jsem rad, ze vam tolik lezi v zaludcich a proto tam zustane a zustane Hlasovali jsme stejně vylízat - odrhnout ocelovým kartáčem popřípade špachtlí k překladu z "Martinovštiny" použit Slovník cizích slov vydaný letos v létě na planetě Řiťopich
Listopad 13, 200618 r Kvuli vam ji teda dolu nedam A hlas si klidne nechte chróm lišta je moc fajnová. Oni tomu nerozumí
Listopad 14, 200618 r oggy: Bobik: Hele, smudlo, kecas, uz mas v ankete vic hlasu nez ja... To si hlasujes sam pro sebe ze vsech svejch registrovanejch prezdivek, co tady na foru mas, vid?
Listopad 14, 200618 r Kvuli vam ji teda dolu nedam A hlas si klidne nechte no ta lišta to úplně kazí jinak by mě zajímalo, kterej dobrodruh dal hlas mě, když já sám ne já nedal nikomu , mě to prostě nejde
Listopad 14, 200618 r oggy: Bobik: Hele, smudlo, kecas, uz mas v ankete vic hlasu nez ja... To si hlasujes sam pro sebe ze vsech svejch registrovanejch prezdivek, co tady na foru mas, vid? ajo, to me jeste nenapadlo , ale jsem poctivy, takze sam sobe nikoliv
Listopad 14, 200618 r Me taky, pac ja jsem hlasoval pro Schlumpfa A ty mi taky Bobiku muzes listu vylizat Jsem rad, ze vam tolik lezi v zaludcich a proto tam zustane a zustane Tak mě se třeba ta lišta líbí to all: sorry za trošičku delší rolování myší
Listopad 14, 200618 r dyť to zas nemůže bejt tak strašný, třeba já roluju jen 7 minut, než dojedu sem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.