Lucaso444 Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 (editace) Dobrý den, koupil jsem si své první auto, Octavii II 1.8 TSI (bzb) 2007, najeto 221 800 km. Auto se prvních 14dní moc nepoužívalo (doteď jsem s ním najel do 500km) A po 14 dnech, asi po půl hodine jízdy, když jsem zastavil na křižovatce, nemohl jsem se znovu rozjet. Zastavil jsem, zařadil jedna a nic. Auto jen řvalo, když jsem ho vytočil na vysoké otáčky tak jen tak mírně popojíždělo. A šel cítit silný smrad pálení asi plastu / gumy. Hned ten týden, jsem auto hodil k mechanikovi. Ten auto projel a řekl, že je v pořádku. Prý spojka chytá krásně, rozjezdy v pohodě. Tak jsem to nějak neřešil. Ale teď po měsíci, se mi to stalo 3x za jednu jízdu po městě. Auto jsem nechal napíchnout na diagnostiku a diagnostika vyhodnotila tuto chybu: 012600 - řízení sacího potrubí řada válců 1 p3138 - 000 - regulační odchylka. Myslíte, že to může být tím ? Předchozí majitel říkal, že měnil lamelu spojky, která má najeto cca 1500km. Rozvody mají najeto 40 000km, vodní pumpa 30 000km. Pak měněny méně podstatné věci jako: svíčky a baterka. Moc děkuju za tipy a rady, jsem v autech celkem laik. Editováno: 16. Červen 2021, autor: Lucaso444 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.