bigboban Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Mám panoramu na SII 2010. Síťka roletky je komplet na straně řidiče odlepená a tedy dost prověšená. Ale hlavně už se to při zasunutí dozadu jednou "kouslo" a nešla ven. Nakonec vyjela a už se s tím bojím posunovat. Origo servis řekl 17k za celou roletku, lepit to neuměj/nechtěj. Nějaká rada co s tím? Přijde mi k tomu hrozně blbej přístup. Jde to vůbec přilepit v namontovaném stavu? A čím to lepit aby to vydrželo teploty v létě pod sklem panoramy? Případně tip na někoho v Praze co to poladí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kayson Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Zdravím, Mám stejný problém u Superba 2011. Už to někdo vyřešil ..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 Řešil jsem tenhle problém u Tiguana z roku 2009 a bez sundání stropnice to opravdu nejde. Celý systém roletky je dost tragický a jakákoliv oprava nebude dle mého dlouhodobá. Látka je přilepená na kovových proužcích, které jsou napružené a kroutí se. Původní lepidlo časem povolí a nalepit roletku znovu je téměř nemožný úkol. Nedivím se servisu, že se jim do opravy nechtělo a nabídli kompletní výměnu. Stejná zkušenost byla i u toho Tiguana a za takovou věc je to opravdu přemrštěná cena. Po opravě a opětovném odlepení bylo rozhodnuto, že roletka půjde pryč a na okno se nalepí tmavá fólie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigboban Vloženo 8. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 Začnu od konce. Za cca 15 tisíc mi to komplet vyměnil škoda servis. Ten problém má dva rozměry: 1) Samo domo podle mě není šance to nějak demontovat a slepit. Ty kovový proužky jsou víceméně takový dvě dlouhý péra do budíku natažený dé délky. Nedokáu si představit jak to někdo demontuje a lepí. 2) Snažil jsem se přesvědčit X "garáž servisů" aby to udělali levněji než škoda. Ale každý po vyslovení slova "panorama" se loučil a pokládal telefon. Takže jsme u toho, že bez zásahu origo servisu to dohromady prostě nedáte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 Já to v domácích podmínkách absolvoval a výsledkem byl stejně neúspěch. Ten popis více méně souhlasí a nalepit to tam zpátky byla jedna z nejhorších věcí, co jsem kdy na autě dělal. Úplně nejlepší bylo, že při pokusu nalepit levou stranu se mezitím odlepila i ta pravá. Bylo nutné to dělat ve dvou lidech a i tak to nebylo nic jednoduchého. Přístup úplně na nic a dořezané prsty od těch kovových pásků. Nakonec to nějak drželo, ale už to nevypadalo tak pěkně jako v původním stavu. Tato oprava vydržela ani ne dvě rolování a zase se to odlepilo. Takže opravdu řešení jsou jen dvě: 1. Nechat to vyměnit v servise za nový díl. 2. Roletky se vzdát a při nejhorším nechat polepit panoramu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 28. Září 2022 Sdílet Vloženo 28. Září 2022 Na SIII přišla roletka s perforací pružin takže pokud sedí rozměry a uchycení což bych si typnul že ano tak bych objednal z Aliku 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.