boban1108 Vloženo 23. Červen 2021 Sdílet Vloženo 23. Červen 2021 Tak mám objednáno od půlky dubna, tedy něco přes dva měsíce. Včera jsem se zase dotázal u prodejce, kdy se bude vyrábět a odpověď byla velmi tajemná. Problém prý není jen v čipech, ale i v motorech (???). Proto termín výroby nelze určit. A víc jsem z něj nedostal. Takže máte někdo objednán tento motor a nějaké informace či zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. Červen 2021 Sdílet Vloženo 23. Červen 2021 V pátek mám schůzku ohledně konfigurace RS v Auto Myslivec s tímto motorem. Zeptám se. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Vloženo 25. Červen 2021 Sdílet Vloženo 25. Červen 2021 Mám objednáno jako firemní vůz. Bereme to přes správcovskou společnost a tam mi řekli, že to bude za 4 až 8 měsíců. Jak říkají i v médiích, mají problém s čipy... Tak uvidím kdy to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 26. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2021 A kdy jsi objednával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 26. Červen 2021 Sdílet Vloženo 26. Červen 2021 Včera jsem objednával, viz vlastní vlákno v sekci vaše Octavie. Žádné problémy s výrobou motorů mi prodejce nepotvrdil. Zmiňoval pouze čipy. Aktuální čekací doba zhruba 40 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.