Roman55 Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Nazdar chlapi. V prednej casti anteny na oboch stranach nedolieha tesnenie na antenu, je tam medzera medzi tesnenim a plastom. Skusal som ho vytiahnut hacikom, ale bez sance, akoby tam chybalo, alebo len nedoliehalo az na antenu. Mate to aj vy tak? Je to na reklamaciu? Inak ta antena na Scalach je strasne zle riesena. Uz som mal menenu kablovinu, co ide z anteny kvoli chybe SOS a aj pod nu zatekalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Presne tento problém mám aj ja. V servise si to nafotili a majú mi dať vedieť čo s tým. Do servisu asi pôjdem budúci týždeň s vrzgajucou výplňou dvery u jazdca, občasným výpadkom vyhrievania sedadla a pribudla aj táto estetická vada. Este je otázne ako to zhodnotia v SA. Ale aj by menili tesnenie mám obavu ako sa demontuje to tesnenie lebo odkedy dali dole výplň dverí kôli piskaniu okien pri spustení tak vrzga výplň. Taktiež ako menili operadlo vynecháva vyhrievanie sedadla aj keď neviem či to môže mať súvis s opravami. Po obede sfotim moje tesnenie a môžem dať foto ako vyzerá moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman55 Vloženo 28. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Ok, diky. Daj vediet, co ti povedali. Zevraj sa tesnenie anteny samostatne neda objednat, iba komplet antena. A sam to demontovat nechcem, davat dole stresny tapacir, lebo sa potrhaju konektory, uz sa bojim tej anteny aj chytit. Strasne to vymysleli s tou antenou, ked mi menili kable z anteny oprava 600€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Ja som vravel technikovi že nerád by som do toho supat dával a on že a čo keď vám bude zatekat? Ale to už keď dajú dole tapacir môže dopadnúť ako moje dvere že vrzga. No ale aspoň ja som nepostrehol aby zatekalo. Ok dám tu info čo z tým budú robiť. Na salóne som pozeral scalu tak nemala tak tesnenie dohuzvane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman55 Vloženo 28. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Tak mas to v zaruke, nech platia, ako som pozeral s antenou ma viac ludi problem. Ja uz mam foliu na streche, uz to nemusi prejst, ale to tesnenie nedoliehalo uz pred foliou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 No ja som to ani nepostrehol len syn sa opýtal že prečo je to tak 😁 . Áno v záruke je ale si myslím že keď to už raz rozoberú už to nemusí sadnúť. Ale uvidím čo ešte povedia na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman55 Vloženo 28. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 (editace) Mne pomohlo to rozobratie v servise, ked mi menili kable, lebo aj antena bola zle dotiahnuta a potrhalo mi konektory. Teraz na strechu dolieha dobre, je tam napevno, len to doliehanie tesnenia na antenu som si vsimol az po servise 🤦 dufam, ze to nieje nejaky problem a nebude zatekat teraz ztade. Predtym mi zatekalo zospodu. Editováno: 28. Červen 2021, autor: Roman55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 28. Červen 2021 Sdílet Vloženo 28. Červen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slots Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Přesně takto shrnuté těsnění jsem měl i já. Všimnul jsem si toho hned po koupi auta, takže guma těsnění nebyla ještě zdeformovaná. Vytáhl jsem okraje háčkem, nakonzervoval styčné plochy a těsnění sedí po celém obvodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman55 Vloženo 29. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 před 13 hodinami, petulko napsal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman55 Vloženo 29. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 (editace) Tiez to mas podobne ako ja. Ako keby sa to tesnenie vpredu casom odliepa od anteny. Soudruzi to nedomysleli. Este ma napadlo tam dat cierny silikon 😁 novu antenu za 150€ sa mi kupovat nechce a zase znicit kablovinu. Daj potom vediet, co ti povedali nato v servise. Ja pockam, ci sa to nezacne viac odliepat a potom to budem riesit cez garancnu. Pre slots: Mne nepomohol ani hacik, lebo to tesnenie vobec nedolieha az hore na antenu, akoby sa to casom odliepalo. Editováno: 29. Červen 2021, autor: Roman55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Ok dam vediet ako som dopadol ale to az buduci tyzden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman55 Vloženo 30. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2021 Asi s tym pojdem tiez do servisu. Dnes po dazdi som stlacil antenu a vysla ztade voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 30. Červen 2021 Sdílet Vloženo 30. Červen 2021 No tak to asi treba aby nezačalo hrdzaviet. Ja pôjdem dnes okolo servisu tak sa zájdem opýtať čo s tým a objednám sa aj s inými vecami na budúci týždeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 30. Červen 2021 Sdílet Vloženo 30. Červen 2021 Takže budúci týždeň idú vymeniť celú anténu vraj to je na výmenu komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 8. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 Dnes mi mali meniť anténu ale diel nedorazil. Neviem či je normálne že za 2 týždne diel nedorazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 8. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 A to je čo za servis? To som ešte ani nepočul, ani nezažil. Mal som viacero škodoviek, od Favorita, Octaviu,Fabiu,Rapid, Scala...ale ND vždy dorazili do 24 hod. od objednania v AS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 8. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 No tiež si myslím že niečo špekuluje alebo zabudli. Ale na druhý týždeň idem na výmenu oleja a technickú prehliadku a vraveli že popri tom to spravia. Som zvedavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Dnes pri servisnej prehliadke a výmene oleja vymenená anténa. Robota netrvala dlho cca 30 min. Vymenili komplet cely diel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.