Publikováno Červen 28, 20214 r Ahoj, to si takhle jedu městem a semaforu koukám, ručička oleje na červený a kouř z motora. Zastavím, otvírám kapotu a v nádobce se vaří, téměř vystřikuje, ze spodní tlusté hadice začalo prosakovat a kapat na kabeláž a převodovku. Kouř šel jak z víčka od oleje tak z nádobky. V tu chvíli jsem nevěnoval pozornost zdali se točila sahara ale mám tušení že ne. Musel jsem nouzově dojet zpátky domů a zde nádoba praskla. Nicméně, před mým servisem, to jest výměna svíček a cívky, byla chladicí kapalina cca 1cm pod minimální ryskou. Čím mě potěšíte? Termostatem nebo těsněním pod hlavou?
Červenec 7, 20214 r Autor Byl prasklý termostat, respektive tak, že nepouštěl. Nový komplet termostat však nepomohl a nyní se začala objevovat mírná emulze, takže zřejmě také prasklé těsnění pod hlavou.
Červenec 8, 20214 r Ano prasklý a zároveň nefunkční termostat ti kapalinu nepouštěl přes velký okruh a proto si to hodně ohřál. Těsnění pod hlavou, už asi bylo načaté a tohle ho asi dodělalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.