Roman55 Vloženo 3. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 Chlapi, dalsi problem. Uz ma zacina ta Scala pekne stvat 😁 Po burke som si vsimol, ze mi zateka okolo zadnych dveri za vodicom, vsetky dvere a tesnenia suche, len toto jedno mokre a voda ide dnu 🤬 Poskodene, alebo vyzlecene tesnenie som si nikde nevsimol. Zahada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 Reklamuj, nemaju dvere volu? Skus tie oproti zatlacit smerom k karoserii. A potom zatlac na tieto co zatekaju. Ak budu mat volu 1mm,bude treba dostavit. Najjednosuchsie servis nech sa staraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 Samozřejmě reklamace. Žádná záhada, měl jsem to podobně kdysi na O1. Byla neviditelně cvaklá folie pod tapecem, voda si vždy cestu najde. Objednali a nalepili novou a bylo po problému. Ale nevím jak to má scala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vemary Vloženo 5. Ledna Sdílet Vloženo 5. Ledna Ahoj.....Děje se mi to samé ve předu na straně řidiče.....Chci se zeptat jestli jsi to nějak vyřešil....Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 6. Ledna Sdílet Vloženo 6. Ledna Já mám to samé u pravých předních dveří , lehké zatékání , ale pouze za určitých podmínek. Musí být poměrně silný déšť a dlouhodobý , k tomu musí stát auto lehce nakloněné doleva. Jinak mi tam nezateče. Návštěva ŠA servisu a bylo mi řečeno , že ví o co jde , prý řešeno už na několika vozech Scala.. Do servisu jsem objednán a bylo mi řečeno , že tam auto bude muset být dva dny. Záruční oprava. Takže doporučuji taky reklamovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vemary Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna Bennoch69... Ahoj. Zdařila se oprava....A čím to tedy je? Zkusil jsem reklamovat a bylo mi řečeno,že na nic nepřišli a že o ničem neví.....Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 7. Dubna Sdílet Vloženo 7. Dubna Dobrý den , oprava se zdařila , od záruční opravy mi tam nezateklo. Technik mi řekl , že Monte Carlo které mám , má stejné dveře jako všechny ostatní modely ale májí tam něco jinak udělané než ostatní modely Scala. Prý je tam někde nutné dodat nějakou zátku kde je jen díra pod tapecem v plechu která není nijak zabezpečená a tamtudy je možné , že tam za určitých podmínek zateče. Takže auto tam bylo nakonec jen celý den a něco s tím museli udělat , protože od té doby mi tudy nezateklo. Podotýkám , že mi to dělalo jen u pravých předních dveří. Co dělali jsem se nedozvěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vemary Vloženo 20. Dubna Sdílet Vloženo 20. Dubna Bennoch69... Děkuji za odpověď. No já Monte Carlo nemám a občas tam zateče.......Tak nevím......zkusím znova autorizák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.