Publikováno Červenec 3, 20214 r Chlapi, dalsi problem. Uz ma zacina ta Scala pekne stvat 😁 Po burke som si vsimol, ze mi zateka okolo zadnych dveri za vodicom, vsetky dvere a tesnenia suche, len toto jedno mokre a voda ide dnu 🤬 Poskodene, alebo vyzlecene tesnenie som si nikde nevsimol. Zahada.
Červenec 4, 20214 r Reklamuj, nemaju dvere volu? Skus tie oproti zatlacit smerom k karoserii. A potom zatlac na tieto co zatekaju. Ak budu mat volu 1mm,bude treba dostavit. Najjednosuchsie servis nech sa staraju.
Červenec 4, 20214 r Samozřejmě reklamace. Žádná záhada, měl jsem to podobně kdysi na O1. Byla neviditelně cvaklá folie pod tapecem, voda si vždy cestu najde. Objednali a nalepili novou a bylo po problému. Ale nevím jak to má scala.
Leden 5, 20241 r Ahoj.....Děje se mi to samé ve předu na straně řidiče.....Chci se zeptat jestli jsi to nějak vyřešil....Dík za odpověď
Leden 6, 20241 r Já mám to samé u pravých předních dveří , lehké zatékání , ale pouze za určitých podmínek. Musí být poměrně silný déšť a dlouhodobý , k tomu musí stát auto lehce nakloněné doleva. Jinak mi tam nezateče. Návštěva ŠA servisu a bylo mi řečeno , že ví o co jde , prý řešeno už na několika vozech Scala.. Do servisu jsem objednán a bylo mi řečeno , že tam auto bude muset být dva dny. Záruční oprava. Takže doporučuji taky reklamovat.
Duben 4, 20241 r Bennoch69... Ahoj. Zdařila se oprava....A čím to tedy je? Zkusil jsem reklamovat a bylo mi řečeno,že na nic nepřišli a že o ničem neví.....Děkuji za odpověď
Duben 7, 20241 r Dobrý den , oprava se zdařila , od záruční opravy mi tam nezateklo. Technik mi řekl , že Monte Carlo které mám , má stejné dveře jako všechny ostatní modely ale májí tam něco jinak udělané než ostatní modely Scala. Prý je tam někde nutné dodat nějakou zátku kde je jen díra pod tapecem v plechu která není nijak zabezpečená a tamtudy je možné , že tam za určitých podmínek zateče. Takže auto tam bylo nakonec jen celý den a něco s tím museli udělat , protože od té doby mi tudy nezateklo. Podotýkám , že mi to dělalo jen u pravých předních dveří. Co dělali jsem se nedozvěděl.
Duben 20, 20241 r Bennoch69... Děkuji za odpověď. No já Monte Carlo nemám a občas tam zateče.......Tak nevím......zkusím znova autorizák...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.