Milan Jir Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 (editace) Ahoj, na 230 000 km po sešlápnutí spojky cítím vibrace na pedálu, vibrace se zrychluji společně s otáčkami, v nízkých otáčkách skoro nejsou cítit, co myslíte že by to mohlo být, je to jen ložisko nebo něco jiného, rok výroby (první registrace 09 2010) nevím jestli se v tomto roce montovaly dvouhmotové nebo jednohmotové setrvačníky, mohl by mi někdo poradit ? Editováno: 7. Červenec 2021, autor: Milan Jir smazání stejného dotazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 Prevodovka KO, celkom bežná vec, ja mam LHW a REPAS bol už pri 160 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 9/2010 už dávali obvykle převodovky bez dvouhmoty, to je důvod taky proč octavie 1.6 TDI 2009 netrpí na poruchy převodovky. Jednoduší spojka s jednoduchým setrvačníkem sice odstranila problém s odcházením dvouhmoty, ale samozřejmě únavu přenesla na převodovku. Já měl v obouch octavíích dvouhmotu a obě najeli 320K km než jsem je prodal a převodovka tam nikdy ani nepískala natož aby vibrovala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.