phoenixr Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jedná se fabku 1,4 16V r.v. 2006 Asi minulý týden jsem se pohrabal v pojistkách a od té doby se mě palubní počítač asi po 2 hodinách po zastavení vynuluje . Průměrná spotřeba , ujetá vzdálenost , průměrna rychlost - všechno je pryč . Dříve to vydželo dokud jsem to sám nevynuloval třeba měsíc , teď za dvě - 3 hoďky je všechno v pr... Pojistky jsem znovu přeměřil a jsou dobrý . A ještě svítí kontrola aierbag - po nastartování na 2 s zhasne a pak svítí. Poraďte co stím - takovýhle auto -takhle citlivý na všechno -to je požer :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Jedná se fabku 1,4 16V r.v. 2006 Asi minulý týden jsem se pohrabal v pojistkách a od té doby se mě palubní počítač asi po 2 hodinách po zastavení vynuluje . Průměrná spotřeba , ujetá vzdálenost , průměrna rychlost - všechno je pryč . Dříve to vydželo dokud jsem to sám nevynuloval třeba měsíc , teď za dvě - 3 hoďky je všechno v pr... Pojistky jsem znovu přeměřil a jsou dobrý . A ještě svítí kontrola aierbag - po nastartování na 2 s zhasne a pak svítí. Poraďte co stím - takovýhle auto -takhle citlivý na všechno -to je požer tak to že se počítač (v režimu "1") nuluje po dvou hodinách klidu vozidla je normální, v režimu "2" se nuluje po dosažení 10.000km nebo 100h jízdy, stačí si přečíst návod k autu, airbag - nevyndal jsi náhodou pojistku při zapnutém klíčku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mišo 2017 Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Mám fabiu2 2009. Nie je tam palubný počítač,čiže zobrazuje len čas,teplotu a km. Keď mi zasvieti rezerva začne ukazovať namiesto teploty dojazd. A keď potom natankujem tak mi tam zostane dojazd (samozrejme väčší) ako prepnem naspäť aby tam bola teplota. Tlačidlo na stieračovej páčke nemám. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.