Přejít na obsah

Palubný počítač

phoenixr

Doporučené příspěvky

Jedná se fabku 1,4 16V r.v. 2006 Asi minulý týden jsem se pohrabal v pojistkách a od té doby se mě palubní počítač asi po 2 hodinách po zastavení vynuluje . Průměrná spotřeba , ujetá vzdálenost , průměrna rychlost - všechno je pryč . Dříve to vydželo dokud jsem to sám nevynuloval třeba měsíc , teď za dvě - 3 hoďky je všechno v pr... Pojistky jsem znovu přeměřil a jsou dobrý . A ještě svítí kontrola aierbag - po nastartování na 2 s zhasne a pak svítí. Poraďte co stím - takovýhle auto -takhle citlivý na všechno -to je požer :help: :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedná se fabku 1,4 16V r.v. 2006 Asi minulý týden jsem se pohrabal v pojistkách a od té doby se mě palubní počítač asi po 2 hodinách po zastavení vynuluje . Průměrná spotřeba , ujetá vzdálenost , průměrna rychlost - všechno je pryč . Dříve to vydželo dokud jsem to sám nevynuloval třeba měsíc , teď za dvě - 3 hoďky je všechno v pr... Pojistky jsem znovu přeměřil a jsou dobrý . A ještě svítí kontrola aierbag - po nastartování na 2 s zhasne a pak svítí. Poraďte co stím - takovýhle auto -takhle citlivý na všechno -to je požer :help::help:

tak to že se počítač (v režimu "1") nuluje po dvou hodinách klidu vozidla je normální, v režimu "2" se nuluje po dosažení 10.000km nebo 100h jízdy, stačí si přečíst návod k autu,

airbag - nevyndal jsi náhodou pojistku při zapnutém klíčku?

Odkaz ke komentáři

• o 13 let později...

Mám fabiu2 2009. Nie je tam palubný počítač,čiže zobrazuje len čas,teplotu a km. Keď mi zasvieti rezerva začne ukazovať namiesto teploty dojazd. A keď potom natankujem tak mi tam zostane dojazd (samozrejme väčší) ako prepnem naspäť aby tam bola teplota. Tlačidlo na stieračovej páčke nemám. Ďakujem. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...