fancarhifi Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Vypadaji moc dobre ale zajima me hodne vykon! Ty alpine maji jen 50w RMS,to je docela malo ne? ...ty RF mají podobný výkon, ale nedej se zmást.Toto jsou firmy, které nemají zapotřebí oslňovat výkony (nesmyslnými) když do nich půjde těch 50W/RMS budeš spokojený pak dveře můžeš upravit třeba takto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruff Ryder Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 hm,nadhera.. Ale chci zachovat puvodni eleganci vozu takze vsechno schovavam do puvodnich priprav. Krome kufru (woofer + zesilovace) Dival jsem se na ty tvy stranky a mas docela priznive ceny.. Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruff Ryder Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Uz jsi slysel hrat ten novy EXAD od JVC? Vypada moc dobre a funkci ma taky vic nez dost.. Zajimalo by me jak hraje jestli neni lepsi koupit za ty prachy nejakeho alpine. Sice bez dvd prehravace a lcd ale kvalita zarucena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 ...kósek od Olomóca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 ...///Alpine rozhodně.Já sám mám ///9831 a to jsem měl snad už všechny značky krom Nakamichi a Becker.Okouzlí tě na první poslech.Před ním jsem měl Pio 7400 ale ... V jaké ceně by mělo být to rádio? Máš ICQ?Aby jsme tady neplnily stránky.... Alpine teď šly trošku s cenou dolů takže se dá vybrat skvělé rádo za dobré peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruff Ryder Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ale na design je ten exat fakt brutalni! Prehrava dvd a cetl jsem ze hraje dolby digital a surround. Ja ted hraju z pioneer deh-p5600mp hraje kvalitne ale uz potrebuju neco noveho:o) Icq mi nejak neslape,mam to spatne nainstalovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Jde hlavně o to zdali to využiješ protože rozšíření audiosystému o monitor je zase o něco náročnější.S jakou cenou teda počítáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruff Ryder Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Ale to radio ma v sobe lcd monitor,to je prave super! Prehrava videoklipi,vsechno. Stoji okolo 14tis nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 ...něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruff Ryder Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Pekne ale myslel jsem spis neco takoveho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 A kdybych chtel vyssi tridu jako je Rockford anebo alpine tak ktere by jsi mi doporucil? Vim ze tam nepasuji vsechny repra protoze jsou pry dvere uzke,takze nesmi byt repro moc hluboke.. Jak na hloubku repra - viz.: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16046 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.