Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím mám Octavii 2 gen 2.0 tdi PD 103 kw, BMM ,rv:2008 před face. Mám zde více asi problémů a video u kterého bych si rád přečetl váš názor zda má motor "zdravý" chod, když stojím na místě auto dost houpe v interiéru jako kdyby se motor hýbal dopředu a dozadu, okamžitá spotřeba mi klesla na 0,03 l/h když zapnu klimu tak to přestane a spotřeba se vrátí na 0,05 l/h, auto je čerstvě po výměně rozvodů v servisu proto jsem koukal na nastavení synchronizačního úhlu a ten je v pořádku viz fotky nic méně houpalo i před výměnou rozvodů jen né tak často jako teď , dále jsem koukal na výpis chyb a ukázalo mi to "žhavící svíčka válce 1, přerušený obvod trvalé", auto mi přijde trochu přidušené jako kdyby nešlo za plynem co tím myslím ? třeba jedu po dálnici konstantní rychlostí najednou chci rychle přidat a autu prostě trvá než zabere, dost často musím taky řadit protože jak jsem říkal přijde mi přidušené. má otázka je: co může způsobit to že se auto takto hýbe když stojí, dále jestli u té žhavicí svíčky jde jen o problém s tou žhavící svíčkou a bude stačit koupit novou nebo je v háji kabeláž ( na pohled a ohmat je v pořádku), a co by mohlo pomoci aby auto mělo větší pružnost na zrychlení a celkový projev :) díky za vyčerpávající odpovědi

korekce.png

fgkl.png

• 3 roky později...

Dobrý den , mám stejný jak jste to vyřešil ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.