manaspa5858 Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 (editace) zdravim-fabia 1,9tdi 74kw r2004 ATD-na aute jazdim prevazne v meste cize max 3rychlostny stupen do 70km/h.vsetko v poriadku. ked idem mimo mesta po zaradeni 4 alebo 5 stupna po preradeni to vybruje.prevazne hned na zaciatku,ked sa to rozbehne trocha sa to ukludni ale neni to ono. ,ked vyradim uz nevybruje. -myslel som ze to mozu sposobovat nove predne kotuce ale po vyradeni to prestane robi to len v zabere.led idem po vyradeni aj 120km/h tak pohoda. -s prevodovky unikali kvapky oleja,dolial som cca 4dcl-myslite ze to mohlo to sposobit?aj som to miesto zatesnil -nic tam nebucha,ako hovorim cca do 70km na 3stupni uplna pohoda Editováno: 4. Srpen 2021, autor: manaspa5858 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Zkontroloval bych poloosy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manaspa5858 Vloženo 4. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 pridam nejake poznatky co mi uz radili---- ---Ten homokynetický kloub bych osobně netipoval. Ten, když to má za sebou tak docela hlasitě praská v rejdu.--- ako sa kontroluju tie poloosy ked pod to lahnem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Lehni pod auto a zkontroluj vystup z prevodovky pres poloosy az po homokineticky kloub jestli tam neni neco uvolnene nebo nema vuli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manaspa5858 Vloženo 4. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 (editace) cize chytit klb na zaciatku a konci a hrkat??? keby bolo nieco uvolnene tak si myslim ze by to robilo aj po vyradeni na volnobehu.........skusit mozem dik Editováno: 4. Srpen 2021, autor: manaspa5858 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manaspa5858 Vloženo 7. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2021 pozeral som horny silent,co na neho poviete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.