Davers Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Zdravím všechny řešil někdo problém s cvakáním motoru po celou doby zahřívání u 1,4 TSI 110KW?Po zahřátí jen trošku znatelné,ale za studena hodně nepříjemné.Vypozoroval jsem, že to jde nejspíš z vysokotlakového čerpadla.Při přidávání plynu se cvakání zvětšuje, při ubrání úplně zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 cerpadlo necvaka, ale bzuci/knuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš5252 Vloženo 21. Února Sdílet Vloženo 21. Února Zdravím mám ten samy problém cvaká to do doby úplného zahřátí ale pouze jen při zátěži prostě když jedu bylo mi řečeno že to jsou hydroštely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfi Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února A to se ptáš nebo odpovídáš Daversovi na 2,5 roku starej příspěvek? Protože jestli mu radíš, tak to asi nemá smysl. A pokud se ptáš, tak by to chtělo daleko více informací: nahrát zvuk, počet km, jak často měníš olej, cvakalo to vždycky nebo až od nějaký doby? Atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.