3.6 V6 Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Ahoj, moc prosím o pomoc, mám O3 2013 ambition, cize de facto základ :) a rád bych dodělal MF volant, a zadní okna do elektriky. Volant s MF z faceliftu, jsem již namontoval (Bude mě stačit, aby alespon ovladalo radio - hlasitost a prepinani stanic). Vyměnil jsem GW MQB Low (5Q0907530D) za High (5Q0907530T) ale ocividne nepodporuje tempomat (.. At se kodovalo jak koliv, zkouselo cokoliv, proste az po odkodovani tempomatu s RJ jednotky motoru byl pak vypis s diag vše OK. Neumite mi prosim poradit, jesti zkusit index AA, AC, AF, AJ, AM nebo F ? Moc děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Tak je třeba udělat správně on-line a zapsat do gateway funkce auta. Není důvod aby to nefungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3.6 V6 Vloženo 5. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 To se udelalo a i se flashla GW.. zbytek jak pisi nahore .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Já se nebavím o ochraně komponent, ta při výměně nestačí. Co FFS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3.6 V6 Vloženo 5. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Promin, co je FFS uprimne nevim.. online kodovani a prizpusobeni delal kamarad, ktery ma originalni online kabel od Škodovky.. delalo se to krok po kroku, i to tusim flashovalo tu novou GW, aby se upravila konfigurace vozu dle VIN.. to se nakonec povedlo ? a ve vypisu z diag jiz nebylo cervene more.. pak jiz stacilo smazat chyby v posilovaci rizeni, v abs, pak motoru a diag byla cista ..vse OK (tedy až když se v ridici jednotce motoru nakodovalo, ze tempomat neni - do te doby s povolenym kodovanim tempomatu, chyba v RJ motoru nesla smazat) Již jsem z toho jelen 01-Motor -- stav: OK 0000 02-Aut. převodovka -- stav: OK 0000 03-ABS brzdy -- stav: OK 0000 08-Klima/topení -- stav: OK 0000 09-Centrální elektrika -- stav: OK 0000 15-Airbagy -- stav: OK 0000 16-Elektronika volantu -- stav: OK 0000 17-Přístrojová deska -- stav: OK 0000 19-CAN Gateway -- stav: OK 0000 42-El. dveří řidiče -- stav: OK 0000 44-Posilovač řízení -- stav: OK 0000 52-El. PP dveří -- stav: OK 0000 5F-Elektro info -- stav: OK 0000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Pokud umí s ODISem tak bude vědět co to je FFS ať to udělá pro gateway a vše bude funkční a bez chyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3.6 V6 Vloženo 5. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Ahoj, děkuji.. těd jsem s ním mluvil, FFS v GW se delalo včera 2x ..datový set byl uspesne aktualizovan - nahrán tak jiz fakt nevim kde se co zmrvilo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2021 Fotku po udělání FFS jsem dej nebo mi ji pošli do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3.6 V6 Vloženo 6. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2021 děkuji, o víkendu jdem na to :) ozvu se .. moc děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3.6 V6 Vloženo 8. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2021 ahoj, jses tady pls ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.chadim Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 ahoj, můžu se zeptat jak to nakonec dopadlo? chystám se na něco "podobného" - výměna volantu za MF a dodělání tempomatu.. díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Embie Vloženo 15. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2022 Ahoj Řeším také záměnu volantu za MF. Koukal jsem na Gateway jednotky a i když jsou všechny do Octavia 3 a všechny třeba High, mají různá čísla - jak poznám, kterou můžu koupit? Nebo je to jedno a budou fungovat všechny? Jinak - chápu správně, že potřebuji: - Volant s tlačítky - vyšší verzi Gateway (pokud mám jen LOW což mám) - kablík na airbag - podvolantový kroužek - jak poznám, že je to ten správný? + někoho, kdo to umí nakódovat/odblokovat, prostě pořešit softwarově Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2022 Verze Gateway se odvozuje ze současné ve voze, pořizuje se její přímá náhrada ve verzi HIGH nebo MID (raritní) potřebuješ: -GW -volant s tl. -kablík - někoho, kdo to celé zprovozní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2022 Právě teď, rolbař napsal: Verze Gateway se odvozuje ze současné ve voze, pořizuje se její přímá náhrada ve verzi HIGH nebo MID (raritní) potřebuješ: -GW -volant s tl. -kablík - někoho, kdo to celé zprovozní - event. jiné páčky bez ovládání pp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosumberak Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Ahoj, nemate prosim tip na nekoho, kdo by mi pobliz Liberce dodelal MF volant do o3 2017 FL? Komplet i s materialem? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.