pavel8778 Vloženo 10. Srpen 2021 Vloženo 10. Srpen 2021 Zdravím, po zkušenostech v mém okolí s poškozením kunou jsem se rozhodl namontovat si plašičku. V celku jednoduché: pro umístěná jsem se rozhodl na příčku vedle ventlilů a použil jsem k upevnění pérovou úchatku tapecírunku a napojil jsem ji na stálo jednek k - polu za baterií a + na pojistkové skřínce. Pojistka je uložená mezi pojistkovou krabicí a počítačem volně, jde o přístrojovou skleněnou pojistku, která byla součástí plašičky.Vše je na fotkách. U plastového držáku je podstatná jeho šíře, neboť v odhlučnění je prohlubeň akorát na tento rozměr. Délka držáku je delší z důvodu opření pravého konce o vrch příčky a tím není potřeba dalšího přištoubování a celé to drží ve své poloze. Citovat
stafa Vloženo 10. Srpen 2021 Vloženo 10. Srpen 2021 Hoď to aj sem, nech je to pohromade: https://forum.skodahome.cz/topic/68156-kuny-a-jiná-zvířata-plašičky-odpuzovače-atd/?tab=comments#comment-881395 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.