Karel1993 Vloženo 12. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 Ahoj, měl bych dotaz na zkušenější. Vůně mi totálně rozleptala Climatronic na F3, a tak jsem byl nucen koupit nový. Dotaz tedy zní: je tu někdo, kdo ví, jak demontovat Climatronic a následně namontovat nový? Kam třeba co strčit nebo zmáčknout atd., abych uvolnil původní? Za vše budu vděčný. PS: měnit budu kus za kus, tudíž mi jde čistě jen o to, jak kus demontovat/namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 Medzi maxidot a spodny plas plastove pacislo, spodny plast vybrat. Zo spodu su 2 skrutky torx so zavitom smerom hore. Tie vybrat, panel zozadu vytlacit dopredu, odpojit vsetky 3 konektory, nasadit novy, zaskrutkovat a nasadit spodny plast. Otestovat funkcnost Vsetko je v dielenskej prirucke v sekcii Ostatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel1993 Vloženo 12. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2021 Moc děkuji za vysvětlení a pomoc. Vážím si toho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.