hjkow Vloženo 16. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2021 Ahoj, mám pět let starý superb 3 2.0 TSI 4x4 a dnes jsem jel do podzemních garáží, kde byl velmi kluzký a mokrý povrch. Při plném vytočení doleva se mi začalo auto klepat, jakoby mělo špatně upevněné kolo, zhruba při 20km/h, dělalo to i při couvání. Je to běžný jev? Jel jsem s tím do servisu a prý ano, ale přijde mi to blbost. Prý za to může 4x4 haldex, že vyrovnává prokluz a smyk a může to tak působit. Nerad bych ale nedbalostí servisu skončil tak, že mi někde odletí na dálnici kolo. Kola měním v autorzáku, stejně jako servis je tam. Máte někdo zkušenost, dělá to někomu taky? Setkal jsem se s tím poprvé, moc po obchodech nejezdím. Jel jsem s tím pak až 130 a volant se neklepe, auto jezdí, jak jezdilo vždycky, ale trochu mě to vyděsilo. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 tipuju, že se ESP/ABS snažilo bržděním jednoho nebo více kol řešit domnělý smyk nebo prokluz, když píšeš, že to byl kluzký povrch a že by to mělo být normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 No, alebo sa pripojil Haldex, ako vraveli v servise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 13. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2021 poznáš to podle kontrolek na palubovce. Mělo by ti to ukazovat prokluz myslím. Mrknu pak u sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.