martind_ Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Čau, hele pořád se rozmýšlím jaké nové auto koupit a když si konfiguruji nové Škodovky, líbí se mi O4 vRS - v mé konfiguraci stojí přes 1,1 a nebo Superb LK v mé konfiguraci přes 1,3 tak si říkám, že člověk už není daleko od BMW 3, Mercedesu C apod.. Kamarád má novou služební O4 Scout v plné náloži a když jsem s ním párkrát jel, to auto prostě nemá hodnotu přes 1,1 milionu. Pořád je to jen Octavia, seká se tomu infatoiment, laciné plasty ..prostě Škodovka. Není to pocitově něco, do čeho člověk sedne a řekne si wow. Když jsem kupoval O3 vRS za 630K přišla mě ta cena OK, ale dávat za Škodu 1,1 - 1,3 to je prostě už úlet ..Co mě ještě vyloženě sere na Škodovce je to, že Vám dá jen 2 letou základní záruku. I to předražené BMW Vám dá skoro ke každému novému autu 5 let servisu zdarma .. Jaký na to máte pohled kam se Škoda ubírá apod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.