Petr.h.a Vloženo 11. Září 2021 Sdílet Vloženo 11. Září 2021 Čau pořídil jsem si diagnostiku a nainstaloval program z cd které přišlo s ní. Když program spustim s kabelem NEpřipojeným v autě a zvoleným portem USB tak mi to napíše port ok interface ok. Když to připojim do auta tak to najednou napíše port ok interface not found. Při připojení do auta svítí kontrolní dioda na kabelu zeleně. Nechápu proč po připojení do auta je najednou interface not found. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 11. Září 2021 Sdílet Vloženo 11. Září 2021 to píše že kabel nalezen ale máš rozdílné verze knihovnu kabelu máš špatnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rebel81 Vloženo 19. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2021 Zdravím, mám ten istý problém, keď som naistaloval VCDS 18.9.EN na VCDS 17.1.3 CZ funguje. Neviem či sa dá tento kábel aktualizovať na novšiu verziu? Ma s tým niekto skúsenosti? Pri inštalácii VCDS 18.9 EN mi píše neaktivovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.