Koty43 Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 (editace) Zdravim. Uměl by mi někdo poradit co se mohlo odehrát, nejdou mi stahovat 3 okénka jen jedine jde i cvaka zadní prave, zbytek ani tuk. Díky za napady, napadly mě první pojistky ale nevím jestli by slo jedno okno a ostatní ne, taky ne možný ze mi natekla dešťová voda do tlačítek motor 14 tsi 103kw rv 2013 hatchback edit: tak z ničeho nic jdou 3 a jedine které nejde je u řidiče 🙈😁 Editováno: 13. Září 2021, autor: Koty43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 9. Srpna Sdílet Vloženo 9. Srpna (editace) ahoj na diagnostike mi vyhodilo chybu spoustěč okna vzadu, strana spolujezdce . přitom otvaranie oken funguje aj zezadu aj od vodiče . kde hledat chybu ? Editováno: 9. Srpna, autor: m.a.r.e.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 9. Srpna Sdílet Vloženo 9. Srpna Vymazat chybu, počkat jestli se objeví znova a pak řešit. Může se jednat jen o sporadickou chybu, která se po vymazání nemusí objevit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 9. Srpna Sdílet Vloženo 9. Srpna Chyba sa po vymazani objavi znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 9. Srpna Sdílet Vloženo 9. Srpna Nevím co je to přesně za chybu, ale zkusil bych na zkoušku zkalibrovat dojezd okna. Návod jak na to tu někde je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu Skusal som aj skalibrovat okno aj tak to nejde . Ma aj oktavia vzadu tu funkciu ako v predu ze ked potlacim do druhej polohy tak same zatvara okno ? Moze byt ze je chyba v tom zadnom vypinaci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu ma automaticke stahovanie. vypinac prehod s druhou stranou alebo s prednym a otestuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu v predu ide automaticke stahovanie aj vzadu za vodicom . skusim prehodit pripadne objednat novy vypinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu @m.a.r.e.k S nastartovaným autem sjeď několikrát s oknem až dolů a až nahoru, za stisku/tahu tlačítka. S každým zvlášť. Moc nechápu, proč je v OIII u řidiče jiný typ tlačítka, než u ostatních 3 oken. Taky by měly mít tu "aretovanou" polohu pro pohyb okna až dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 10. Listopadu Sdílet Vloženo 10. Listopadu vyskusam , mne sa jedna aj o tu chybu hore . pritom okna funguju az na to automaticke stahovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 17. Listopadu Sdílet Vloženo 17. Listopadu (editace) Teraz pise aj chybu ze bez zakladneho nastavenia Editováno: 17. Listopadu, autor: m.a.r.e.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.